Cu viteze ale procesorului de până la 3,2 GHz1 și dispunând de până la 16GB de memorie RAM LPDDR5X și 512GB de stocare ROM, Dimensity 9000+promite experiențe fără cusur pentru gamerii mobili.

Dimensity 9000+ oferă un gameplay amplificat - dezlănțuit cu ajutorul suitei complete de caracteristici HyperEngine 5.0 plus un GPU MediaTek Mali îmbunătățit - și oferă o îmbunătățire a performanței cu peste 10% în comparație cu Dimensity 9000.

ROG Phone 6D Ultimate dispune de un design AeroActive Portal complet nou. După adăugarea lamelelor de disipare a căldurii la camera de vapori ultra-subțire, aceasta este instalată în "ușa" de disipare a căldurii din AeroActive Portal. Celălalt capăt al camerei de vapori este conectat la SoC (system-on-a-chip). Atunci când AeroActive Cooler 6 este conectat la telefonul mobil, un debit de aproape un litru pe secundă de aer rece va fi suflat pe lamele, iar tunelul de vânt atent proiectat răcește chipset-ul pentru a disipa căldura. Lamelele special concepute măresc suprafața termică de până la 9 ori și sporesc eficiența termică cu până la 20% atunci când AeroActive Portal este activat.

Sistemul de răcire îmbunătățit GameCool 6 include tehnologia de răcire a procesorului la 360°, o cameră de vapori cu 30% mai mare și foi de grafit cu 85% mai mari, împreună cu un design axat pe CPU pentru a crește disiparea căldurii din nucleu.

Seria ROG Phone 6D este echipată cu un ecran AMOLED HDR10+ de 6,78 inci la 165 Hz, cu o rată de eșantionare tactilă de 720 Hz. Imaginile sunt reglate în colaborare cu Pixelworks, companie în domeniul procesării vizuale, pentru culori cu o acuratețe de top.

Pentru posibilități de control și mai avansate, AirTrigger 6 a fost îmbunătățit semnificativ în acest an. Senzorii ultrasonici suportă pe deplin diverse gesturi, inclusiv funcții precum Dual Action, Press and Lift și Gyroscope Aiming.

Sistemul audio GameFX de pe seria ROG Phone 6D dispune de difuzoare duale simetrice care emit sunetul în față pentru efecte sonore stereo cu adevărat echilibrate. Este disponibil și un conector de 3,5 mm pentru căști. Sunetul a fost optimizat în colaborare cu pionierul suedez în domeniul audio digital Dirac.

Bateria imensă de 6000 mAh dispune de funcții avansate de mentenanță a bateriei pentru o performanță mai bună a acesteia și o durată de viață extinsă și există, de asemenea, un adaptor HyperCharge de 65 de wați pentru încărcare rapidă.

Seria ROG Phone 6D este echipată cu un sistem de camere foto triple, care include o cameră principală cu unghi larg de 50 MP Sony IMX766 de 50 MP, o a doua cameră ultra-wide de 13 MP și o cameră macro. Printre funcțiile software îmbunătățite se numără modul video HDR10+ și există, de asemenea, o cameră frontală de 12 MP.

ROG Phone 6D și 6D Ultimate sunt disponibile exclusiv în culoarea Space Gray. ROG Phone 6D vine echipat cu iluminare Aura RGB pe spate, 12GB/16GB de memorie RAM LPDDR5X și 256 GB ROM de stocare, prețul pornind de la 4899 lei. ROG Phone 6D Ultimate, care este livrat în cutie cu AeroActive Cooler 6, este dotat cu un afișaj matricial color ROG Vision pe spate, 16 GB de memorie RAM LPDDR5X și 512 GB ROM de stocare cu prețul de 7099 lei

Asus ROG Phone 6 Batman Edition

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat ROG Phone 6 BATMAN Edition, o versiune exclusivă disponibilă în ediție limitată a smartphone-ului de gaming ROG Phone 6 - creată în colaborare cu Warner Bros. Consumer Products și DC - care va fi atât pe placul fanilor super-eroului care luptă împotriva crimei.

În privința componentelor interne, ROG Phone 6 BATMAN Edition este identic cu ROG Phone 6/6D, având o configurație premium alimentată fie de cea mai recentă platformă mobilă Snapdragon 8+ Gen 1, fie de MediaTek Dimensity 9000+.

ASUS ROG Phone 6 BATMAN Edition este disponibil la precomandă pe eShop-ul oficial ASUS, urmând să devină disponibil pe piață în noiembrie, la prețul de aproximativ 6199 Lei