În 2019 atelierul a înregistrat o cifră de afaceri de 300.000 euro, cu o creștere de 35% față de anul 2018, iar în acest an fondatoarea atelierului, Roxana Știrbu, estimează că va ajunge la 1 milion de euro odată cu lansarea gamei de praline pentru HoReCa.

Guilty Pleasure – Love Made Chocolate este un atelier de creație unde se produce exclusiv ciocolată artizanală în sortimente de bază și personalizată, având praline, tablete de ciocolată, mediants, drajeuri și fructe îmbrăcate în ciocolată.

Ciocolata este importată din Belgia sau Anglia, în timp ce piureurile de fructe și aromele naturale sunt aduse din Franța, iar fructele confiate și liofilizate din Italia.

”Unul dintre proiectele la care lucrăm de câteva luni, este dezvoltarea unei game de produse pentru HoReCa. De-a lungul timpului am remarcat o continuă rafinare a gusturilor clienților noștri, plecând chiar de la modul de ambalare, trecând prin varietatea modelelor de personalizare și desigur, gustul. Pe acest fond, putem afirma că este un proiect destul de provocator atât din punct de vedere al rețetelor din pralinele pe care le dorim în aceste locații, cât și din punct de vedere al ambalajelor. Ne dorim sa fie o experiență surprinzătoare pentru consumatorul final, din toate punctele de vedere,” spune Roxana Știrbu, fondator & ciocolatier artizan Guilty Pleasure – Love Made Chocolate.

Gama de produse care va fi dezvoltată pentru segmentul HoReCa va cuprinde 3 modele de cutii cu praline de 100 și 150 de grame. Noua direcție în care se dezvoltă atelierul Guilty Pleasure va aduce o creștere a cifrei de afacere în 2020 cu peste 50% față de anul 2019.

Roxana Știrbu a pornit afacerea de familie în 2015, după ce a absolvit cursurile Chocolate Academy din Londra devenind maestru ciocolatier, cu o investiție de 70.000 euro aferentă echipamentelor de producție și dotărilor atelierului.