La fel ca în anii anteriori, toate FinTech-urile cu o femeie fondatoare sau femei în top management sunt invitate să participe la competiție pentru a-și prezenta propriile afaceri. Premiile vor fi oferite de companiile gazdă, iar câștigătoarele vor avea ocazia să acceseze și să beneficieze de expertiza și resursele acestora, inclusiv să petreacă timp cu antrenori de business relevanți.

Juriul este format din Carol Houle, Global Head of Consulting & Marketing, FS&I la Atos, Gil Perez, Chief Innovation Officer Deutsche Bank, Laurence Lafont, VP Industry Sales EMEA Google Cloud, Lucas Schmitt, Head of Innovation Products Techquartier.

Programul global Atos FinTech include FinHub - un program rapid de integrare ce propune acces la rețeaua Atos de companii majore de servicii financiare, respectiv sprijin legal și de intrare pe piață, oferite de Atos.

Acesta include, de asemenea, accesul la Atos Financial Services Sandbox, prin care Atos ajută FinTech-urile să își dezvolte ofertele prin combinarea expertizei și a soluțiilor de testare, creare și dezvoltare de noi servicii.

Femeile care sunt interesate să devină coach pentru participantele la FinTech sunt, de asemenea, încurajate să se înregistreze pe site-ul competiției pentru a-și împărtăși industria și/sau cunoștințele tehnice și experiența.

Participantele trebuie să-și înregistreze interesul de participare sau de coaching la Female FinTech 2021 până pe 24 septembrie 2021. Business case-urile trebuie depuse până la 01 octombrie 2021.

Șase echipe vor fi selectate la începutul lunii octombrie, iar câștigătorele vor fi anunțate la finalul competiției, care va avea loc la 21 octombrie 2021.