Lansat la finalul anului 2017 în parteneriat cu BCR, eGO este un brand 100% românesc, disponibil în București, și oferă o flotă exclusiv electrică de 40 mașini BMW i3, destinată atât clienților corporate, cât și mediului retail, persoane fizice.

Peste 3.800 de utilizatori au încercat deja serviciile eGO, bucurându-se de principalul beneficiu oferit de sistemul de car sharing: plătești cât timp utilizezi efectiv mașina. Astfel, ai la dispoziție o mașină ori de câte ori ai nevoie de ea, fără a avea grija unor costuri suplimentare generate de o mașină în proprietate personală, precum costuri de întreținere, asigurări, taxe sau parcare.

În prezent, serviciul este folosit în procent de peste 80% de clienți din retail, persoane cu stil de viață activ. Utilizarea mașinilor din flota eGO aduce beneficii importante precum zero costuri de combustibil, zero costuri de încărcare, atât în rețeaua dezvoltată de Primăria Capitalei, dar și în stații din benzinării și parcări ale unor hipermarketuri, parcare gratuită în toate spațiile publice special amenajate, zero emisii poluante.

Cu o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion de euro în 2018, eGO are în plan creșterea flotei și dezvoltarea în alte orașe, Constanța și Timișoara fiind următoarele în care serviciul va fi disponibil, din această lună.

”Segmentul de car sharing s-a dezvoltat semnificativ în ultimii 2 ani, utilizatorii acestui serviciu având acum la dispoziție opțiuni diverse în termen de flotă. Noi am decis să oferim exclusiv o flotă electrică, prietenoasă cu mediul înconjurător, mașini premium de ultimă generație, confortabile și sigure, cu autonomie de peste 200 km în condiții de condus optime. Ne dorim să extindem serviciile oferite, iar primul pas a fost acela de a face flota eGO accesibilă tuturor posesorilor de card bancar, indiferent de banca emitentă. Clienții BCR vor continua să se bucure de condiții preferențiale, datorită parteneriatului dezvoltat cu BCR încă de la lansarea noastră pe piață”, a declarat Radu Papuc, Managing Partner eGO.

Cu eGO faci un pas în viitor, simți plăcerea electrică de a conduce, în timp ce tu controlezi toți parametrii: destinația, pasagerii, stilul de condus, muzica, la un cost de sub 1 leu / minut pentru clienții BCR cu carduri George și de 1,3 lei pentru toți ceilalți utilizatori. În plus, permanent sunt disponibile promoții pentru utilizatori, precum cea curentă ce oferă un bonus de 30 minute pentru cei care demonstrează un comportament responsabil și încarcă mașinile.

Aplicația eGo poate fi descărcată din App Store sau Google Play. Pentru a te bucura de experiența eGO, trebuie completate datele de creare a unui profil de utilizator. Cu ajutorul aplicației, identifici mașinile disponibile din aria ta, o rezervi pe cea mai apropiată de locația în care te afli, iar mașina te așteaptă 30 minute de la momentul plasării rezervării în aplicație.