Cartela Benefito Mobile este un produs în premieră pentru industriile telecom și retail din România, creditul primit pe telefonul mobil fiind o recompensă pentru cumpărăturile făcute. Mai exact, persoanele care fac cumpărturi de la partenerii Benefito primesc credit pe mobil pentru banii cheltuiți.

Printre primii parteneri ai operatorului se numără Banca Transilvania, BCR, Benefit, Edenred, Up România, dar și Bonusway și MyWorld, două platforme de cashback care colaborează cu sute de retaileri printre care FashionDays.ro, Elefant.ro sau AliExpress.

“Benefito Mobile este o metodă unică prin care retailerii pot acorda o recompensă semnificativă și utilă clienților fideli, pot să le cunoască mai bine profilul și pot comunica direct cu ei. Pe măsură ce ne vom extinde ecosistemul, vom funcționa ca o platformă de marketing prin care partenerii noștri pot crea oferte speciale personalizate pentru clienții Benefito Mobile. Toate acestea vor fi în avantajul utilizatorilor de cartele Benefito Mobile care nu vor mai fi nevoiți să încarce lunar credit pentru că vor primi suficient credit bonus ca urmare a cumpărăturilor curente făcute de la partenerii Benefito”, afirmă Marian Velicu, cofondator și președinte al Goil Services Romania, compania care deține Benefito Mobile.

Unul dintre principalii diferențiatori ai cartelei Benefito este modul de tarifare, acesta fiind în lei și nu în euro. Prețurile cartelei Benefito Mobile încep de la 15 lei (15 lei credit și 30 de zile valabilitate), iar reîncărcarea are prețuri începând de la 10 lei (30 de zile valabilitate).

Un minut de voce costă 0,2 lei (în România sau în roaming UE), un SMS 0,2 lei (in România sau în roaming UE), iar un MB de internet 0,04 lei în România sau roaming UE.

Benefito Mobile se adresează celor care își doresc o cartelă prepaid pe care să o încarce cât mai rar și care au un consum mediu sau scăzut de telefonie mobilă.

Printre fondatorii Benefito Mobile se numără Marian Velicu și Marius Ionescu, doi dintre cei mai experimentați specialiști din piața românească de telecomunicații. Aceștia estimează că Benefito Mobile va ajunge să dețină în patru ani o cotă de piață de 2-3% (aprox. 300.000 de clienți) și o cifră de afaceri de peste 75 de milioane de lei.