În categoria proiectoarelor 4K, BenQ prezintă segmente dedicate Home Cinema, Home Entertainment, Gaming, Laser TV și Smart Projectors cu Android TV. Toate seriile de echipamente oferă True 4K cu 8,3 milioane de pixeli distincți. Din seria Laser TV, modelele V7000i și V7050i cu ecran ALRS01 au câștigat EISA Award pentru „Cel mai bun produs 2021-2022”. În segmentul Full HD, există proiectoare premiate dedicate Business, Home Cinema, Home Entertainment, Gaming și proiectoare inteligente cu Android™TV.

Proiectorul de gaming X3000i, recent lansat și extrem de popular, este un exemplu perfect al inovației și calității pe care BenQ le aduce produselor sale. Într-adevăr, este primul proiector 4K LED Immersive Gaming cu 4 ms 240 Hz Low Input Lag și 100% DCI-P3 Accurate CinematicColorTM.

Pentru segmentul Full HD, sunt acum disponibile proiectoarele de jocuri pentru consolă TH585P și TH685P. Înzestrate cu luminozitate de 3500 ANSI Lumeni pentru utilizare în medii iluminate, Low Input Lag, moduri de gaming dedicate și un preț accesibil, acestea stabilesc noi standarde în divertismentul pentru jocuri pe ecranul mare.

„Chiar dacă măsurile împotriva pandemiei se schimbă în întreaga lume, consumul și utilizarea divertismentului vizual au schimbat gradul de utilizare al consumatori”, a declarat Steve Chu, președintele BenQ Europe. „Din ce în ce mai mulți oameni folosesc divertismentul acasă pentru a urmări transmisiuni sportive, pentru a viziona filme și a juca jocuri. Prin urmare, a existat o creștere a cererii de îmbunătățire a calității imaginii, a acurateţii culorilor și a flexibilității pentru diferite configurații”.