Pentru o vizionare confortabilă în orice moment al zilei, TK810 beneficiază de toate avantajele tehnologiei HDR şi de o compensare automată a luminozităţii, în funcţie de lumina ambientală, oferită de tehnologia BenQ LumiExpert.

Pentru un acces uşor şi rapid la conţinutul 4K HDR disponibil, TK810 vine dotat cu Aptoide TV, o platformă folosit de sute de milioane de utilizatori din întreaga lume. Astfel, prin intermediul acesteia se pot adăuga aplicații precum Netflix, Amazon Prime Video, YouTube, Twitch, jocuri video și multe altele.

Mai mult, TK810 vine echipat cu un player multimedia, capabil să redea fișiere media direct de pe unitățile USB, precum şi cu opţiunea de streaming Wi-Fi din browser iOS, Android, Mac și Chrome. Utilizatorii pot naviga și controla proiectorul prin aplicația BenQ Smart Control sau pot căuta și reda videoclipuri de pe YouTube vorbind cu asistentul BenQ Voice.

TK810 vine echipat cu un sistem de lentile 4K optimizat şi cu o nouă roată de culoare 4K RGBW capabilă să ofere acoperire de 92% a spectrului de culoare Rec.709 HDTV. Sistemul său optic produce 8.3 milioane de pixeli distincți pentru fiecare cadru, la rezoluție 4K 3840x2160, în timp ce suportul HDR (HDR10 și HLG) creat exclusiv pentru proiectoarele BenQ, optimizează contrastul și claritatea imaginii.

Pentru iubitorii de filme care își doresc o experiență cinematografică personalizată, tehnologiile unice CinemaMaster Video+ și CinemaMaster Audio+ 2 ale lui TK810 aduc experiența din cinematografele digitale în confortul canapelei din sufragerie, prin îmbunătățiri majore aduse rezoluţiei, culorilor şi a sunetului.

Design-ul minimalist al proiectorului, profilul compact și subţire, accentuează o estetica frumoasă, precum şi o funcţionalitate intuitivă. BenQ TK810 oferă o experienţă cinematică excelentă atât într-o cameră mică, cât şi într-o sufragerie generoasă, folosindu-se de zoom 1.1 pentru a umple un ecran de 100 ”de la doar 3.2m, precum și de o funcţie "vertical lens shift" pentru o instalare rapidă și eficientă.