Standul companiei va fi destinat cu precădere soluțiilor verticale pentru spații de lucru moderne și medii de educaţie.

BenQ va prezenta cele mai avansate soluții ale sale, create pentru utilizatorii din industria audio-vizuală, unde a înregistrat o creștere continuă pe tot parcursul anului 2019.

Prin lansarea DuoBoard, compania introduce un nou ecran interactiv, ce funcționează cu orice platformă (Interactive Flat Panel – IFP). Acesta reprezintă prima soluție vizuală ce suportă simultan două sisteme de operare pe același ecran.

Echipată cu funcții de afișare, whiteboard și conferință, această soluție completă este proiectată astfel încât să poate fi folosită singură, sau în duet utilizând o conectare pe bază de senzori, pentru obținerea unui spațiu de lucru extins.

Pentru companiile care necesită o soluție de afișare avansată fără o aplicație pentru control tactil, BenQ a pregătit seria CS. Beneficiind de integrare cu BenQ EZWrite, precum şi cu platformele software ce oferă spații de lucru personalizate, această soluție îmbunătățește colaborarea prin fluidizarea tranziției între aplicații.

Totodată, BenQ va organiza demonstrații cu cea mai recentă creație din seria dispozitivelor pentru prezentări wireless – InstaShow WDC20C – care oferă acum utilizatorilor o soluție compatibilă USB-C.

Acest dispozitiv ce nu necesită configurare, simplifică comunicarea dintre ecran și dispozitivele personale precum smartphone-urile, permițându-le utilizatorilor să colaboreze extrem de simplu, prin simpla apăsare a unui buton sau prin intermediul aplicației BenQ InstaShare.

Acest nou produs permite și împărțirea ecranului, pentru a reproduce până la patru dispozitive, asigurând în același timp suport pentru adnotări în propria rețea protejată.

Prin introducerea modelului BH3801D, un ecran de 38” cu două fețe, precum și a modelului de 24” cu suport pentru control tactil, BenQ extinde gama soluțiilor de afișare în format stretch. Acestea vor oferi noi oportunități operatorilor din retail, precum optimizarea spațiilor de desfacere, crescând în același timp atractivitatea.

BenQ va participa la ISE 2020, la Amsterdam, în perioada 11-14 februarie.