Beoplay EX diferă semnificativ de căștile anterioare Bang & Olufsen prin design. Proiectată de Thomas Bentzen, forma de tijă a fost adoptată și transformată într-un produs finit care se remarcă, în egală măsură, prin stil și confort. Carcasele difuzoarelor, plasate în interiorul urechilor, sunt mai mici, asigurând confort și stabilitate ore întregi.

Caracteristicile practice ale noului produs vin alături de estetica specifică Bang & Olufsen. De la interfața din sticlă asemănătoare oglinzii, care captează lumina, până la inelul din aluminiu, Beoplay EX creează un stil inconfundabil pentru purtător, indiferent că optează pentru elegantul finisaj Black Anthracite, pentru Gold sau pentru Antracite Oxygen.

Căștile Beoplay EX vin într-o casetă cu încărcare, din aluminiu, care încape perfect în buzunar, făcându-le partenerul perfect de călătorie.

Indiferent dacă produsele Beoplay EX sunt folosite la birou, pe drum, la sală sau acasă, ele au fost proiectate de Bang & Olufsen ca să ofere cel mai bun sunet în orice ambient.

Beoplay EX integrează tehnologia adaptabilă de anulare a zgomotului, permițându-i posesorului să aprecieze profunzimea, detaliile și claritatea sunetului pe care artistul le-a dorit, pentru o experiență audio captivantă.

Noua formă a căștilor Bang & Olufsen creează spațiu pentru un difuzor de 9,2 mm, cel mai mare folosit vreodată de marcă pentru un accesoriu true wireless. Acest lucru duce la un upgrade semnificativ al puterii audio, fără a compromite confortul.

Căștile Beoplay EX au până la 20 de ore de funcționare, inclusiv încărcarea în suport, sau 6 ore de redare cu funcția ANC activată.

Calitatea de neegalat a sunetului și funcția ANC sunt dublate de un upgrade al calității apelurilor, astfel încât Beoplay EX poate fi folosit pentru conversații de serviciu sau apeluri personale în orice moment.

Fiecare cască are trei microfoane, tehnologie de filtrare spațială direcțională și propria funcționalitate vocală încorporate, pentru a asigura un sunet impecabil al apelurilor.

Cu cea mai recentă tehnologie Bluetooth 5.2 și reducerea zgomotului de fundal, căștile Beoplay EX facilitează accesul wireless și conectarea cu colegii de birou, prietenii și familia, de oriunde. De asemenea, datorită conectivității Multipoint, căștile se pot conecta la două dispozitive în același timp, permițând purtătorilor să asculte muzică de la unul și să efectueze apeluri de pe celălalt.

Noul model Beoplay EX este, în plus, rezistent la transpirație și certificat IP57 pentru rezistența la praf și impermeabilitate, asigurându-i o durabilitate foarte mare.

Căștile Beoplay EX vor fi disponibile pe piața din România prin intermediul distribuitorului IT ASBIS Romania, începând cu luna mai.