Viitorii clienți ai Hub-ului pot accesa tururile virtuale, selecta spațiile preferate și solicita oferte personalizate pe: https://tur-floreasca.impacthub.ro/projects/impacthub.

Bright Spaces lansează un nou produs inovativ, dedicat spațiilor de {{coworking[47]}} din România și la nivel internațional, pe lângă platformele pe care le dezvoltă pentru clienții din industria de office. Prima implementare s-a realizat pentru Impact Hub Bucharest, organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale. Impact Hub este prezent în București din 2012 și are două locații fizice aici, în zonele Universitate și Floreasca.

Platforma de vizualizare, interacțiune și preleasing a birourilor private din Impact Hub Floreasca este LIVE și poate fi accesată aici.

Dezvoltarea unei astfel de platforme poate dura între 2 și 4 săptămâni și presupune o implicare minimă din partea clientului. Bright Spaces gestionează de la crearea tururilor 3D la partea tehnica și până la admin panel-ul personalizate conform brandingului și specificațiilor fiecărui spațiu de {{coworking[47]}}. Soluția este scalabilă la nivel național și internațional, indiferent de dimensiunea sau locația spațiilor flexibile de lucru.

”Soluția Bright Spaces este una care acoperă o nevoie de simplificare a procesului de lead generation. Ai practic la îndemână o soluție de randare 3D interactivă a spațiului, iar procesul de selecție al unui birou, în cazul nostru, este simplificat prin integrarea cu CRM-ul. În plus, Impact {{Hub[47]}} este de aproape 10 ani un promotor al inițiativelor antreprenoriale locale, astfel încât suntem extrem de încântați să colaborăm cu echipa Bright Spaces, membrii ai comunității noastre. Pentru noi acest proiect pilot este intersecția între inovare, antreprenoriat local și experiențe noi astfel încât sperăm ca în curând să devină o practică obișnuită în proiectele noastre”, spune Vlad Craioveanu, cofondator Impact Hub Bucharest.

“Lucrăm constant la a dezvolta produse care oferă clienților noștri o experiență digitală nouă, prin care se diferențiază și se poziționează ca ambasadori ai inovației în piață. Lansăm astăzi o platformă de vizualizare și închiriere pentru Impact Hub Bucharest - primul spațiu flexibil cu care avem onoarea de a colabora și unde avem și biroul, care va susține eforturile de creștere și de {{comunicare[43]}} ale clientului nostru”, afirmă Bogdan Nicoară, CEO & Cofondator Bright Spaces.