Și chiar dacă ești, la rândul tău, printre consultanții care au un anunț pe BizTool.ro, oricând poți apela la colegii de pe platformă pentru alte segmente de business pe care nu le cunoști.

”Experiența mea a debutat în anul 2012 când am început să lucrez într-o agenție de web development care avea și un departament de SEO. După o perioadă de opt luni în acea agenție am decis că drumul meu are altă direcție, iar în felul acesta am ajuns la SEO Cupcake, agenție din care am făcut parte încă din prima zi. Chiar dacă nu sunt unul dintre fondatori, îmi place să cred că mi-am adus aportul la toate reușitele agenției de până acum”, ne-a povestit Cristian despre începuturile sale în cadrul agenției.

BizTool.ro: Cristian Bolocan, expertul SEO care vă ajută să vă optimizați site-ul

Alături de colegii săi din agenție, Cristian construiește strategii de creștere a vizibilității organice pe Google, pentru companii din România, dar și din Europa de Est. Cristian coordonează o echipă de 40 de specialiști SEO și creatori de conținut. Împreună livrează rezultate pentru peste 100 de clienți.

Abonează-te la newsletter-ul BizTool. În fiecare marți vei găsi în inbox informații utile de business și evenimente care te ajută să-ți îmbunătățești afacerea.

”Nevoia de expunere digitală este mai pregnantă ca niciodată în contextul unei pandemii. Astfel, intervine zona de servicii SEO care poate ajuta orice afacere să câștige expunere în fața publicului țintă”, consideră Cristian Bolocan referitor la nevoia antreprenorilor locali pentru serviciile de SEO pe care le pune la dispoziția lor și pentru care îl puteți contacta pe BizTool aici.

În opinia sa, creșterea expunerii într-un motor de căutare garantează creșterea vizibilității unei afaceri la nivelul mai multor vectori.

Butonul "Vreau să ofer consultanță!" de pe BizTool.ro deschide calea specialiștilor pentru a fi listați în cel mai scurt timp pe marketplace-ul de servicii oferit de către start-up.ro.

”Remarcăm faptul că vizibilitatea generată dintr-un motor de căutare este o reclamă non-invazivă deoarece clientul vine către tine cu nevoia de a găsi exact ceea ce caută, nu trebuie să te duci tu către el cu lucrurile pe care crezi că le dorește, așa cum se întâmplă în cazul reclamelor pe Facebook”, adaugă Cristian.

Optimizarea SEO a unui site este unul din principalele elemente pe care trebuie să le ia în considerare un antreprenor odată ce își face debutul în mediul digital.

Pe lista scurtă de lucruri pe care Cristian va poate ajuta să le înțelegeți despre SEO s-ar număra răspunsuri la întrebări precum ce înseamnă SEO pentru un business nou în online, cum poate ajuta SEO la nivel operațional un business nou apărut în online, sau o listă de lucruri pe care trebuie să le ai în vedere și să le aplici odată ce îți duci afacerea în mediul digital.

Ulterior, alături de echipa sa, Cristian Bolocan poate implementa toate trăsăturile de care ai nevoie pentru ca afacerea ta să câștige expunere.

BizTool.ro, marketplace-ul afacerii tale

BizTool.ro, proiect powered by start-up.ro, este marketplace-ul unde poți să găsești un specialist, ori poți deveni chiar tu specialist și să le oferi din experiența ta celor care își construiesc acum afacerea. BizTool.ro face curat în toate căutările pe care le faci pe Google după un specialist în grafică, în marketing sau avocat bun.

Am adus alături de noi pe BizTool.ro câțiva specialiști cunoscuți în domeniile lor de activitate. Împreună am creat un loc unde să găsiți resursele necesare pentru a vă pune pe picioare firma, dar și unde veți beneficia de puterea și cunoștințele comunității.

Am mai scris despre consultanți BizTool.ro și despre webinarii și informații utile comunității de business aici.

”Cred că marketplace-ul Biztool.ro este un serviciu util pentru orice afacere. Poți identifica foarte rapid specialiștii, expertiza lor, dar și serviciile pe care le oferă, iar toată această informație se află într-un singur loc și nu mai este nevoie să petreci mult timp pentru investigație. De asemenea, recomand tuturor specialiștilor să se înregistreze în platforma BizTool.ro deoarece în felul acesta putem face și un recensământ util privind piața de digital din România”, este recomandarea lui Cristian Bolocan și motivul pentru care ni s-a alăturat pe platformă.

Cauți un consultant pentru afacerea ta? Intră pe BizTool.ro!