Aveți acces gratuit la acest webinar accesând pe paginile de Facebook ale BizTool.ro, start-up.ro și Viața de freelancer, joi, 10 octombrie, de la ora 16.

Este al doilea webinar din sesiunea de toamnă pe care-l vom oferi sub umbrela BizTool.ro și în parteneriat cu Viața de freelancer, comunitatea care-i ghidează pe profesioniștii din industriile creative pe drumul spre construirea unui business sustenabil și de succes.

Sprijinim comunitatea de antreprenori din țara noastră prin materialele pe care le realizăm pe start-up.ro precum și prin marketplace-ul de servicii BizTool.ro, unde poți să găsești consultanți și specialiști care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

Webinar gratuit BizTool.ro & Viața de freelancer, joi, 10 octombrie

Vă așteptăm să ne priviți live, joi, 10 octombrie, începând cu ora 16, la webinarul gratuit BizTool.ro & Viața de freelancer cu numărul 7.

Alături de noi este Fabiola Nica, life&business coach. Fabiola este unul dintre consultanții în business pe care îi regăsești pe BizTool.ro și te poate îndruma pe drumul antreprenoriatului, având o experiență vastă în marketing, vânzări, people și project management.

De la ea vom învăța cum un coach te ține concentrat în joc și pe acțiune, te ajută să vezi toate perspectivele unei situații, exact ca un antrenor.

Claudiu Jojatu, specialist digital și cofondator al proiectului Viața de freelancer, alături de care am discutat în primul webinar despre cum îți faci strategia de business, va fi gazda acestui webinar.

Ce veți afla de la Fabiola Nica joi, pe 10 octombrie, de la ora 16, în cadrul webinarului gratuit:

  • cum îi poate ajuta un coach în business
  • ce le oferă antreprenorilor lucrul cu un coach
  • cum pot să-și rezolve blocajele pentru a putea lucra în continuare și crește afacerile.

Webinar gratuit - Fabiola Nica te antrenează pentru viața de antreprenor

Fabiola Nica are o experiență de peste 16 ani în marketing, sales, people și project management. Spune că a fost mereu interesată de autodezvoltare, drept urmare a testat și a învățat mai multe modele. Însă, de departe, coachingul-ul a funcționat cel mai bine, atât din perspectiva clientului, cât și ca abordare de transformare de echipe și persoane în proiectele în care a fost implicată. S-a certificat și internațional ca ACC (Associate Certified Coach), la International Coaching Federation.

Ea vede antreprenoriatul ca fiind ca un rollercoaster, cu suișuri și coborâșuri, dar coaching-ul te ajută să-ți dozezi energia pentru aceste momente, să ai un back-up plan pentru perioadele în care lucrurile nu funcționează așa cum îți dorești.

Câteva exemple de situații pe care le-a lucrat cu succes cu alți antreprenori și nu numai sunt următoarele: planificare și back-up, organizare și prioritizare, echilibru între viața profesională și cea personală, încredere, depășirea fricii de eșec, acceptarea și învățarea din greșeli, depășirea disconfortului/ fricii de networking și contact cu publicul, motivarea și organizarea echipelor, comunicare și limbaj adaptat, focus, orientarea către acțiune.

Ora transmisiunii în direct: 10 octombrie, ora 16

Poți învăța de la Fabiola câteva trucuri care te vor ajuta să îți construiești un plan de acțiune imediată pe care să-l urmezi.

Așa că, pune pe hârtie toate detaliile pe care dorești să le afli și care și se par relevante, și întrebările pe care dorești să i le adresezi Fabiolei și vom încerca să-ți oferim răspunsuri în cadrul webinarului pe care-l vei putea urmări joi, 10 octombrie, de la ora 16, pe paginile de Facebook ale BizTool.ro și start-up.ro.

Ai o întrebare? Las-o mai jos, în formular, sau pe Facebook-ul BizTool.ro sau start-up.ro. Le vom centraliza pe toate și vom răspunde la ele joi, pe 10 octombrie, începând cu ora 16. Poți întreba și în timp real în timpul transmisiunii.

Ne găsești pe YouTube aici.