Webinarul este susținut de Claudiu Jojatu, cofondator al proiectului viatadefreelancer.ro, și consultant BizTool.ro. Aveți acces gratuit la acest webinar gratuit accesând paginile de Facebook ale BizTool.ro și start-up.ro începând cu ora 11.

Este primul webinar pe care-l vom oferi sub umbrela BizTool.ro și în parteneriat cu Viața de freelancer, comunitatea care-i ghidează pe profesioniștii din industriile creative pe drumul spre construirea unui business sustenabil și de succes.

Sprijinim comunitatea de antreprenori din țara noastră prin materialele pe care le realizăm pe start-up.ro precum și prin marketplace-ul de servicii BizTool.ro, unde poți să găsești consultanți și specialiști care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

Webinar gratuit BizTool.ro & Viața de freelancer, miercuri, 13 martie

Așadar, miercuri, pe 13 martie, începând cu ora 11, Claudiu Jojatu, specialist digital, vă va vorbi și învăța despre cum să faceți o strategie de business.

”Visurile sunt minunate. Țelurile sunt aspiraționale și uneori ne țin motivați pe termen scurt. Misiunea și "the greater good" pentru care facem lucruri sunt nobile. Toate acestea ne fac să mergem mai departe și să trecem peste toate momentele în care ne vine să aruncăm prosopul și să renunțăm. Însă strategia, planificarea și obiectivele clare și cuantificabile sunt cele care maximizează șansele de succes și ne pot economisi foarte mult timp, frustrare și bani”, afirmă Claudiu, ”profesorul vostru digital”.

În primul webinar BizTool.ro și viatadefreelancer.ro, Claudiu va vorbi fix despre asta: strategia de business.

”Vom vorbi despre cum abordezi strategia, de ce să ții cont când începi planificarea, ce resurse, frameworkuri și metodologii poți folosi, cum ar trebui să arate o strategie de business valoroasă și care sunt capcanele de care să te ferești. Cu exemple reale, nu doar povești”, completează el.

Webinar gratuit - Claudiu Jojatu te învață strategie de business

Claudiu se descrie ca fiind Self-made not-there-yet billionaire | Consultant în ale digitalului | Strateg înalt și barbos | Stoic | Dependent de cafea bună | Îndrăgostit de startupuri digitale.

Este consultant de strategie digitală și îi place să pună umărul la creșterea businessurilor digitale și la eficientizarea eforturilor de comunicare în online.

Are 12 ani de experiență în vânzări, digital și strategie, lucrând cu 3 dintre cei mai mari publisheri din România (InternetCorp, gsp.ro și avocatnet.ro), a creat o agenție (The Beards Studio) și a lucrat cu Friends\TBWA și Grapefruit în poziții de upper management.

În prezent oferă consultanță de business și digital și se concentrez pe crearea unui ecosistem pentru freelanceri astfel încât aceștia să își maximizeze șansele de succes, învățând skilluri și mindset de antreprenoriat, aplicabil pe specificul vieții de freelancer.

Ora transmisiunii în direct: 13 martie, ora 11

Poți învăța de la Claudiu cum să vă faceți strategia de business și câteva capcane pe care să le evitați în momentul în care începeți să puneți pe picioare un business.

Așa că, pune pe hârtie toate detaliile pe care dorești să le afli și care și se par relevante pentru a-ți construi strategia de business, și întrebările pe care dorești să i le adresezi lui Claudiu și vom încerca să-ți oferim răspunsuri în cadrul webinarului pe care-l vei putea urmări miercuri, pe 13 martie, de la ora 11, pe paginile de Facebook ale BizTool.ro și start-up.ro.

Ai o întrebare? Las-o mai jos, în formular, sau pe Facebook-ul BizTool.ro sau start-up.ro. Le vom centraliza pe toate și vom răspunde la ele miercuri, 13 martie, de la ora 11. Poți întreba și în timp real în timpul transmisiunii.

Ne găsești pe YouTube aici.