UPDATE:

Mădălina ne-a oferit și câteva resurse utile acelora dintre voi care faceți primii pași în ecommerce, dar și celor care au deja mai multă experiență, dar doresc să-și facă o strategie mai bine pusă la punct.

Ghiduri UX

Retail: http://bit.ly/2FsVc29

Landing pages: goo.gl/vo58tq Finance: goo.gl/ePbExa Travel: goo.gl/6XPnEC News: https://t.co/dXQSzU2w0u

Cursuri:

Google Academy for Ads (for Google Ads and Analytics) ▶ http://bit.ly/2Vps6Kw

Facebook BluePrint (for social media) ▶ http://bit.ly/2YmEOae

The Beginner's Guide to SEO ▶ http://bit.ly/2VcAvMH

Inbound Marketing ▶ http://bit.ly/2Vs9DwT

-----

Pentru noii antreprenori digitali din ecommerce, dar și pentru cei mai experimentați dintre ei, marți, pe 14 iulie, începând cu ora 10:30, discutăm într-un nou webinar gratuit BizTool.ro & start-up.ro despre cum te ajută o strategie online integrată să-ți crești vânzările în mediul digital.

Alături ne este, de data aceasta, Mădălina Stănescu, consultant în digital marketing și fondatorul agenției Optimized.

Aveți acces gratuit la acest webinar intrând pe paginile de Facebook ale BizTool.ro și start-up.ro, marți, 14 iulie. Continuăm să oferim sfaturi utile și ajutor comunității de antreprenori, mai ales după perioada tulbure din ultimele luni, cu o nouă serie a webinariilor pe care le oferim sub umbrela BizTool.ro, marketplace-ul de servicii powered by start-up.ro.

Sprijinim comunitatea de antreprenori din țara noastră prin materialele pe care le realizăm pe start-up.ro precum și prin marketplace-ul de servicii BizTool.ro, unde poți să găsești consultanți și specialiști care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

Webinar gratuit BizTool.ro, marți, 14 iulie, de la ora 10:30

Odată ajuns în online, ai nevoie de mai multe resurse pentru ca afacerea ta să fie conformă - vorbim aici despre prevederile regulamentului GDPR privind datele pe care le poți strânge de la clienții sau vizitatorii tăi, iar despre acest aspect am discutat într-un alt webinar recent BizTool.ro, pe care îi poți urmări aici.

Dacă ți-ai lansat un magazin online nu trebuie să neglijezi, însă, nici partea de promovare și beneficiile pe care o strategie integrată online le au asupra creșterii vizibilității tale și a vânzărilor.

Detalii ne va oferi în webinarul BizTool.ro de marți, 14 iulie, începând cu ora 10:30, Mădălina Stănescu, fondatorul agenției de performance marketing Optimized, singura din România specializată în campanii PPC (Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, YouTube Ads, Bing Ads etc) pentru ecommerce.

Mădălina are peste 12 ani experiență în domeniul ecommerce și paid advertising, este consultant în digital marketing și până să fondeze agenția, a lucrat pentru Google România, unde a devenit Trainer Certificat Google, susținând peste 100 de seminarii și traininguri antreprenorilor, studenților și persoanelor din agențiile de publicitate.

La vârsta de 24 de ani, Mădălina a ales calea antreprenoriatului și a cofondat un magazin online cu jucării și produse pentru copii, 3Pitici, care este acum printre principalele magazine online din segmentul jucării și articole pentru cei mici.

În prezent, oferă consultanță în Growth Marketing pentru Google EMEA și în egală măsură conduce Optimized.

Mădălina Stănescu va fi alături de noi la un webinar live BizTool.ro marți, pe data de 14 iulie, de la ora 10:30.

Printre temele abordate alături de ea se numără:

- ce este o campanie PPC (pay-per-click): cum se face, de ce să apelezi la ea

- beneficiile unei strategii online integrate pentru companii mici

- optimizarea ratei de conversie

- ce au de făcut companiile mai mari în această perioada, magazinele online medii/mari, ce noutăți au avut platformele de marketing în această perioadă (Google, Facebook).

Mădălina și-a propus să aducă rezultate pentru companiile și magazinele online care își doresc să se dezvolte, concentrându-se în special pe PPC marketing, dar și pe consultanță pentru afacerile care deja au o echipă de marketing, dar au nevoie de un refresh în strategia și modalitățile de promovare plătită.

Ora transmisiunii în direct: 14 iulie, ora 10:30

Pune pe hârtie toate detaliile pe care dorești să le afli privind modalitățile în care poți să-ți optimizezi strategia digitală și să ai obiective clare de performanță pentru magazinul tău online și vom încerca să-ți oferim răspunsuri în cadrul webinarului pe care-l vei putea urmări marți, 14 iulie, de la ora 10:30, pe paginile de Facebook ale BizTool.ro și start-up.ro.