Black Friday 2022 pe elefant.ro a debutat în seara de 7 noiembrie și va dura până pe 13 noiembrie.

Pentru campania de Black Friday 2022, elefant.ro propune cumpărătorilor cele mai mici prețuri din an la aproape un milion de produse din toate categoriile, de la cărți în română sau engleză, până la jucării, cosmetice și parfumuri, accesorii fashion, home deco.

Cinci cărți de business și de viață de luat de Black Friday 2022 la elefant.ro

1. 4000 de săptămâni, time management pentru muritori

Când știi că lucrurile au un deadline și-o finalitate, altfel le gestionezi. De ce nu ar fi la fel și cu viața noastră? Aceasta e propunerea autorului Oliver Burkeman, care s-a inspirat din înțelepciunea filosofilor, psihologilor și mentorilor spirituali antici și contemporani.

În cartea ”4000 de săptămâni, time management pentru muritori”, primim practic un ghid despre cum să ne administrăm mai bine timpul știind exact câte săptămâni avem la dispoziție. Ați ghicit, 4000, asta dacă trăim până la 80 de ani.

Mai multe detalii aflați cumpărând volumul de Black Friday 2022 la elefant.ro.

2. Psychology of Money. Timeless lessons on wealth, greed, and happiness

Relația românilor cu banii este un subiect studiat și dezbătut în cele mai recente studii de piață. Iar cartea ”Psychology of Money. Timeless lessons on wealth, greed, and happiness” oferă o perspectivă mai amplă asupra felului în care oamenii se gândesc la bani și cum să dea o valorare mai presus decât cea numerică.

Autorul Morgan Housel prezintă 19 povești prin care prezintă diferite viziuni asupra banilor, exemple de viață care ne reamintesc că deciziile legate de bani nu se iau prin prisma unor tabele Excel, ci tot în urma unor discuții și a unor valori personale.

Le poți descoperi cumpărând cartea în oferta de Black Friday 2022 a elefant.ro.

Black Friday 2022 la elefant.ro: noi cărți de business și leadership de adăugat în bibliotecă

3. Ultraînvățarea. Cum să dobândești abilități specializate, să fii mai deștept decât concurența și să-ți accelerezi progresul în carieră

Se vorbește despre învățare continuă ca mod de viață, pentru dezvoltarea personală și profesională. Iar Scott H. Young, autorul acestei cărți recomandate, pune lucrurile învățării într-o perspectivă fresh, cea care dă și titlul acestui volum: ”Ultraînvățarea. Cum să dobândești abilități specializate, să fii mai deștept decât concurența și să-ți accelerezi progresul în carieră”.

Ce dezbate cartea este cum ajungi să autoînveți, să fii autodidact și să găsești tehnicile alea bune care să te ajute să fii propriul tău profesor, ca niște audididacți celebri cum ar fi Benjamin Franklin sau fizicianul Richard Feynman.

Declarat un bestseller de Wall Street Journal și pornind de la ambițiile de învățare ale autorului, care și-a dat în lucru proiecte precum să învețe în 12 luni toată programa facultății de științe informatice de la MIT sau să învețe 4 limbi străine într-un an, această carte, pe care ți-o recomandăm din oferta de Black Friday a elefant.ro, oferă unelte prin care nu doar să înveți, ci să ultraînveți.

4. Inteligența emoțională în Leadership

Inteligența emoțională este un subiect care a făcut turul mai multor direcții de business, iar cartea de față alocă această calitate și în leadership.

”Inteligența emoțională în Leadership”, de Daniel Goleman, ne propune un exercițiu de imaginație, unul în care liderii care ne influențează viața, de la profesori până la manageri, ar ști cum să aplice inteligența emoțională acasă și în viața profesională. Cartea prezintă rezultatele directe dintre inteligență emoțională și rezultatele bune în business și o poți cumpăra în oferta elefant.ro pentru Black Friday.

5. Liderii mănâncă ultimii

Leadership-ul, de multe ori, este înțeles greșit. Liderii, de multe ori, au o imagine greșită în fața oamenilor iar responsabilitatea lor față de companie, viziune și chiar echipă este de multe ori trecută cu vederea. ”Liderii mănâncă ultimii”, cartea lui Simon Sinek, este o căutare antropologică și biologică asupra încrederii pe care o acordăm liderilor și cum ajungem să avem încredere în cei pe care îi punem în pozițiile de conducere.

Rezultatele incursiunii în modul în care îi investim cu încredere pe cei în poziții de leadership au fost o surpriză pentru autor, una din care putem afla cum unele echipe lucreaăz mai bine decât altele și care e rolul liderului în acest succes, persoană care e ultima la cină, în acest caz.

Cărțile de business și viață, cărțile care ne ajută să lucrăm mai bine sau să codnucem mai bine și ne ajută să avem o gândire mai productivă pot ajunge pe lista de cumpărături smart de acest Black Friday. Dacă ai deja niște titluri în minte sau dacă te-au inspirat recomandările noastre, verifică dacă acestea intră și în campania de reduceri de Black Friday 2022 a elefant.ro și spor la cumpărături și apoi la lectură.