Împreună cu LEGO, elefant.ro va oferi peste 1000 de vouchere de discount și cadouri surpriză celor care vor fi activi pe site-ul elefant.ro în perioada campaniei, dar și offline, duminică 6 noiembrie, în centrul comercial ParkLake. Peste 3 milioane de vizitatori sunt așteptați pe elefant.ro.

elefant.ro Black Friday 2022: tablouri de la casa de licitații

Pentru prima dată într-o campanie de Black Friday, pe elefant.ro vor piutea fi achiziționate exclusiv în intervalul 7-13 noiembrie piese de colecție furnizate de Casa de Licitații A10 by Artmark.

Colecția include tablouri semnate de celebrii artiști Nicolae Grigorescu, Ștefan Câlția sau Adrian Ghenie, dar și alte obiecte a căror valoare totală depășește 225.000 euro. Mecanismul de achiziție presupune plata unei sume de rezervare a produsului pe elefant.ro, urmând ca achiziția să fie finalizată direct cu Casa de Licitații A10 by Artmark.

Black Friday 2022 pe elefant.ro - reduceri și în marketplace

Tot în premieră, la campania de Black Friday de pe elefant.ro vor participa și parteneri din marketplace care vor oferi discounturi la electrocasnice, smartwatch-uri, produse pentru creșterea și îngrijirea copiilor, produse de bricolaj (DIY).