Noul serviciu de vânzare și livrare rapidă a produselor de larg consum aduce utilizatorilor produse alimentare și nealimentare din stocurile proprii. Serviciul poate fi accesat direct din aplicația Bolt Food.

Astfel, la Cluj, compania este acum prezentă cu toată gama de servicii: ride-hailing, micromobilitate (închirierea de trotinete electrice), livrare de mâncare (Bolt Food), servicii pentru companii (Bolt Business) și livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market).

Bolt Market este în plin proces de extindere a rețelei sale de microdepozite, mizând pe locații plasate strategic în orașe pentru a asigura viteza de livrare și prospețimea produselor comandate.

Eduard Nagy, Country Manager Bolt Market România, a declarat: „Serviciile de livrare rapidă a cumpărăturilor încep să facă parte din viața cotidiană, în marile orașe din Europa. Varietatea, prospețimea și disponibilitatea produselor fac ca această alternativă la cumpărăturile tradiționale să câștige din ce în ce mai mult teren și în România. Iar în Cluj dispunem deja de toate avantajele serviciilor lansate anterior: de la baza de utilizatori, la curierii parteneri și la experiența în operațiunile de aprovizionare. Suntem convinși că noul serviciu lansat aici va fi adoptat rapid și se va dovedi a fi de mare ajutor clienților și partenerilor Bolt.”

Bolt Market își propune să livreze comenzile plasate în 15 minute. Principalele categorii de produse sunt fructe, legume, produse congelate, de băcănie, brutărie, băuturi alcoolice și non-alcoolice, dulciuri, lactate, produse dedicate îngrijirii bebelușilor și pentru animalele de companie.

Pentru a folosi noul serviciu Bolt, utilizatorii care au deja instalată aplicația Bolt Food trebuie doar să caute categoria „Magazine” (unde vor vedea lista magazinelor disponibile), să selecteze Bolt Market, să plaseze o comandă online și să confirme adresa de livrare. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare. Plățile se realizează online, prin cardul bancar salvat în aplicație.

Cei care nu au instalată aplicația Bolt Food, o pot descărca gratis de pe Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery, apoi trebuie să introducă datele cardului bancar, adresa de livrare și să plaseze o comandă, urmând pașii enumerați mai sus.

Bolt Market, unul dintre cele mai noi servicii ale companiei, a fost dezvoltat și lansat în timpul pandemiei și operează deja zeci de magazine, în zece țări din Europa. Compania estoniană intenționează să aibă sute de magazine operaționale până la sfârșitul anului 2022.