Înscrierile sunt deschise până la 21 iunie și pot fi făcute accesând acest link.

EWA Bootcamp este dezvoltat de EIT Food și Impact Hub Bucharest și susținut de EWA – Empowering Women in Agrifood și Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE). EIT Food este susținut de European Institute of Innovation and Technology – Institutul European pentru Inovație și Tehnologie (EIT), un organism al Uniunii Europene.

Workshopul are o curriculă intensivă, care sprijină antreprenoarele care își propun să participe ulterior într-un incubator și, în același timp, pregătește următoarea cohortă de participante pentru ediția 2023 a programului EWA – Empowering Women in Agrifood în România.

Timp de 2 zile, participantele vor trece printr-o experiență accelerată de învățare care include modelare de business, design thinking, ideație, noțiuni de management financiar, networking și mentorat cu foști mentori și participante din programul EWA – Empowering Women în Agrifood.

”Prin intermediul EWA Bootcamp ne propunem să cunoaștem următoarea generație de antreprenoare care inovează în industria agrifood și care se concentrează pe construirea unor afaceri sustenabile, cu impact în comunitățile lor”, spune Georgiana Ion, reprezentant local EIT Food Hub. „Participarea la workshop este o experiență valoroasă pentru orice fondatoare care își propune să își dezvolte cunoștințele de antreprenoriat, dar și rețeaua de resurse”, adaugă aceasta.

Înscrierile la workshop sunt deschise femeilor care au o afacere la început de drum în domeniul agroalimentar sau care își propun să își deschidă un business în viitorul apropiat. Pentru a se înscrie în program, persoanele interesate trebuie să completeze formularul de pe site-ul Impact Hub Bucharest până pe 21 iunie 2022 inclusiv.

Din echipa de traineri și specialiști alături de care vor lucra participantele fac parte Georgiana Ion, Coordonator EIT Food Hub România, Adina Crețu, Director Programs & Entrepreneurial Growth, Impact Hub Bucharest, Andra Pintican, Fondator & Trainer, Școala de HR și Șerban Vasiliu, Human Capital & Social Protection Expert, World Bank.

EWA Bootcamp are ca sponsor European Fund for Southeast Europe (EFSE) Development Facility, care oferă asistență tehnică personalizată, formare și alt sprijin instituțiilor, organizațiilor și persoanelor din sectorul financiar și din ecosistemul mai larg.