Kalium Labs, o echipă de români, va lansa Kalium Sound Heroes, o serie de boxe bluetooth mascate sub forma unor supereroi. Ad'Om Prime are 28 de inci înălțime și arată ca un umanoid amplasat pe o masă care maschează și un router wireless, un sobwoofer și un încărcător wireless. Proiectul nu e la prima încercare. Pe 22 noiembrie, Kalium Labs a anulat proiectul de pe Kickstarter pentru boxa sa bluetooth, după ce primiseră 25.000 de dolari din cei 50.000 de dolari doriți. La acea vreme, prețul era de 130 de dolari pentru o astfel de boxă.

Ce face proiectul Kalium Labs? E un umanoid cu o boxă incorporată, amplasat pe un stand care poate fi încărcător wireless pentru telefoanele voastre. Proiectul e coordonat de antreprenorul și consultantul Andrei Ursachi. De asemenea, în cadrul AD'OM există și un dispozitiv care extinde raza internetului wireless din casă și poate fi folosit și ca o lampă ambientală. Proiectul nu a fost relansat încă pe Kickstarter, ci va apărea în mai. Momentan, pe site-ul de prezentare te poți înscrie, la fel ca și pe grupul de Facebook.

Boxa are și lumină ambientală, anume 16 milioane de variante din care poți alege. Noaptea poți să-ți pui smartphone-ul cu încărcare wireless pe stativ, iar acesta se va încărca. Sound Heroes spune că va trimite un adaptor gratuit pentru iOS și Android pentru cei care vor să-și facă telefonul compatibil.

Poți afla mai multe despre proiect de pe grupul de Facebook Sound Heroes și vom reveni cu articole atunci când proiectul va fi live pe Facebook.