Evenimentul, ajuns la ediția cu numărul 3, are loc pe data de 24 octombrie și reunește an de an importanți lideri ai industriei de hi-tech pentru a aduce în prim plan cele două tendințe care definesc evoluția mediului economic românesc: inovația prin tehnologie și transformarea digitală.

”Tehnologia există pentru a augmenta capabilitățile umane iar prin aceasta avem posibilitatea de a face față provocărilor, prezente și viitoare, pentru a genera schimbarea pe care ne-o dorim și a crește competitivitatea economiei românești”, spun oficialii Microsoft România.

Anul acesta, pentru prima dată în România, Brad Smith, președintele Microsoft, va discuta aspecte relevante legate de impactul tehnologiei asupra economiei, mediului de afaceri și societății, în ansamblul său.

Brad Smith este unul dintre cei mai importanți ambasadori ai industriei de tehnologie și o voce cu recunoaștere globală, prin prezența sa în cadrul dezbaterilor anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos, prin nenumărate alocuțiuni în fața Congresului Statelor Unite, dar și prin dialogul susținut cu guverne din diferite țări, pentru a stimula colaborarea dintre instituții și companiile de tehnologie.

Microsoft Tech Day se va desfășura începând cu ora 9:00, la Palatul Parlamentului. Mai multe detalii despre eveniment cât și date despre înregistrare găsiți aici.