Andrei Dumitrașcu va conduce Breslo.ro într-o nouă etapă, completând cultura eminamente antreprenorială a startup-ului românesc cu experiența sa strategică, dobândită în peste 10 ani de corporate management în multinaționale precum PepsiCo sau Danone. Mișcarea coincide cu aniversarea a 10 ani de la lansarea Breslo.ro.

“In anul 2008 am lansat Breslo, într-o piată în care cuvântul marketplace era asociat, în cel mai bun caz, cu site-urile de anunțuri și cuvântul handmade era inexistent. L-am întâlnit pe Andrei acum un an, am început să îi povestesc despre Breslo și 9 luni mai târziu ne-am dat seama că cel care începuse să povestească mai mult despre Breslo era el. Au urmat alte 3 luni de discuții intense despre cifre, direcții și planuri de viitor și ne-am dat seama că suntem alimentați de același lucru: pasiune.”, a declarat Luigi Meclea, fondatorul Breslo.ro.

Breslo - 200.000 de membri înregistrați

“Momentul în care ne aflăm este unul special. În 2018 Breslo aniversează 10 ani de când s-a constituit în prima comunitate a artizanilor din România. Este un lucru remarcabil pentru un brand 100% românesc să reziste 10 ani într-o piată dinamică, aflată într-o permanentă dezvoltare. Pot spune că sunt mândru că fac parte din această poveste de succes” a declarat Andrei Dumitrașcu.

Andrei Dumitrașcu are o experiență de peste 10 ani în FMCG. Din 2016 a fost responsabil cu dezvoltarea brand-urilor de băuturi din cadrul PepsiCo Romania, din poziția de Marketing Manager, anterior având în responsabilitate brand-urile de food ale aceleiași companii. De-a lungul carierei a inițiat proiecte importante și a obținut, alături de echipele pe care le-a coordonat în cadrul unor companii multinaționale importante, precum PepsiCo sau Danone.

Breslo.ro este cel mai mare marketplace creativ din România. Lider de piață pe scena e-commerce-ului alternativ, Breslo.ro este platforma pe care s-a dezvoltat mișcarea handmade autohtonă, găzduind în prezent o puternică rețea online cu peste 200.000 de membri înregistrați. Breslo aduce împreună creatori de handmade, consumatori de design local și furnizori de materiale pentru meșteșugărit.

Breslo.ro a adunat peste 1.800.000 de creații originale și materiale art&hobby.