InteRoVerse este o modalitate inovatoare prin care procesul de cumpărare a unei locuințe din portofoliul InteRo Property Development devine ușor și rapid, deoarece cumpărătorii pot viziona atât spațiul, cât și detaliile despre locație, transport, facilități, disponibilitate, materiale și prețuri, toate la un click distanță.

”Industria imobiliară și procesele sale încep să fie digitalizate, deoarece clienții se așteaptă la prezență online din partea furnizorilor. Cei care își cumpără o locuință o caută online, iar InteRoVerse vine în întâmpinarea lor cu o soluție care le depășește așteptările: tururi 3D, replici digitale, opțiune de căutare intuitivă, interactivitate. Pentru a supraviețui și a crește, este important să îți înțelegi clienții și piața. InteRo dă dovadă de agilitate și adaptabilitate rapide prin adoptarea soluției Bright Spaces și suntem încântați să transformăm împreună procesul de cumpărare al unei locuințe”, afirmă Bogdan Nicoară, CEO & Cofounder Bright Spaces.

Soluția digitală InteRoVerse mapează momentan NorthLight Residence și New Confort City, la care se vor adăuga SkyLight Residence, Pajurei 3 Residence și SunLight Residence până la finalul anului 2022 și începutul lui 2023.

Platforma oferă o experiență virtuală de utilizator unică și convenabilă, permițând viitorilor cumpărători să:

  • verifice disponibilitatea apartamentelor și să le exploreze virtual, în 3D, pentru a descoperi cum arată acestea atât în exterior, cât și în interior, cu sau fără mobilă
  • descopere specificațiile tehnice pentru fiecare locuință (pereți, podele, sisteme de încălzire, facilități pentru baie) dând click pe anumite puncte din exterior/interior
  • localizeze proiectele InteRo din București și principalele puncte de interes (aeroporturi, magazine, restaurante, opțiuni de transport, piscine, locuri de parcare etc.)
  • vadă direcțiile de mers pentru intrarea și ieșirea din complex, pentru planuri simple de navigație
  • stabilească o vizită sau să solicite o ofertă, completând un formular aflat în partea de jos a paginilor proiectelor; dacă vizualizează un apartament preferat, pot selecta direct “Request an offer”.

Prima soluție de acest tip își propune să vină în întâmpinarea clienților cu răspunsuri rapide la majoritatea întrebărilor pe care aceștia le au, ajutându-i astfel să ia decizii mai ușor și mai rapid.

Vizualizarea locuințelor prin platforme digitale simplifică procesul de cumpărare și îmbunătățește experiența clientului.

Soluția Bright Spaces poate fi utilizată cu un minimum de cunoștințe tehnice, poate fi distribuită printr-un simplu link către toți factorii de decizie, și ajută oamenii să economisească timp și bani.

InteRoVerse transformă astfel cumpărarea unei locuințe într-o experiență prin care oricine poate să vadă un apartament fără să fie nevoie să îl viziteze. Clientul se poate afla oriunde în lume și să simtă că este în noua sa locuință.

Pentru moment, proiectele listate în platformă sunt:

  • NorthLight Residence - 5 clădiri cu un total de 110 apartamente de lux, o piscină, zonă de grătar, grădină, loc de joacă pentru copii, toate cu vedere spre lac.
  • New Confort City - 4 clădiri cu un total cu 280 de apartamente accesibile, cu o zonă de joacă pentru copii, parc pentru câini, grădină, mini market și salon.

Proiecte care vor fi pe platformă începând cu T1 2023 sunt:

  • SkyLight Residence, situat în zona centrală a orașului (zona Obor). Proiectul de utilizare mixtă de 10 hectare va oferi un total de 89.000 mp de spațiu de birouri și 270.000 mp de locuințe.
  • Pajurei 3 Residence este primul proiect de lux al dezvoltatorului, cu aproximativ 160 de apartamente de lux, ce vor fi situate într-o zonă exclusivistă din Pajura, în nordul Bucureștiului. InteRo are un PUZ, a ales un arhitect și a revizuit proiectul, construcția fiind programată să înceapă în primul trimestru din 2023.
  • SunLight Residence este situat în Tunari și va include aproximativ 300 de apartamente de 3 și 2 camere. Rezidenții vor beneficia de o evadare binevenită din oraș și zona comercială, pentru un stil de viață confortabil și facil.

”Misiunea noastră este să îmbunătățim experiența clienților, iar InteRoVerse oferă celor care vor să achiziționeze o locuință o experiență de cumpărare ușoară și plăcută. Viitorii proprietari se pot plimba prin orice apartament disponibil și pot vizualiza specificațiile tehnice și materialele folosite în interiorul apartamentului și în cadrul complexului. Totodată, ei pot contacta extrem de rapid echipa de vânzări. În primul rând, pot completa formularul aflat în partea de jos a platformei. O altă modalitate este butonul “Request an offer”, caz în care cumpărătorul va fi contactat în scurt timp cu privire la apartamentul ales. InteRoVerse a îmbunătățit modul în care prezentăm ofertele, apartamentele disponibile și prețurile, într-un hub web ce reunește toate informațiile de interes”, spune Ashton Topolinski, Head of Marketing InteRo Property Development.

Un sistem de management permite InteRo să urmărească disponibilitatea, statusul, datele financiare, vizitele și solicitările de oferte.

În același timp, InteRo va folosi soluția ca instrument de marketing, pentru a genera interes din partea potențialilor clienți care sunt deschiși la abordările inovatoare de comunicare.