Bright Spaces duce planificarea spațiilor de birouri la un nou nivel pentru proprietari (dezvoltatori & fonduri de investiții), consultanți (agenți/brokers), companii de fit-out și arhitecți. Folosind noua versiune a produsului, clienții Bright Spaces pot oferi chiriașilor o experiență unică, ajutându-i astfel să ia o decizie informată, mult mai rapid, atunci când caută un birou.

“Prima versiune a Custom 3D Space Planning a fost lansată în 2022, ca urmare a unei nevoi reale pe care am observat-o în piață. Noul produs vine cu opțiuni avansate de prezentare, tururi virtuale 3D excelente, focus pe ESG și un grad crescut de personalizare. Companiile care înțeleg tendințele și se pregătesc pentru viitor au acum parte de un instrument care transformă regulile jocului. Această soluție marchează un moment cheie în industria imobiliară la nivel global.” - Bogdan Nicoară, CEO & Cofondator Bright Spaces

Bright Spaces pune la dispoziția proprietarilor, consultanților, arhitecților și companiilor de fit-out un instrument foarte puternic. Soluția vine ca o completare a cunoștințelor și experienței acestora în piață și le oferă un avantaj major atât din punct de vedere business, cât și branding.

Unul dintre clienții care deja folosește noua variantă de Custom 3D Space Planning, este studioul de design interior PickTwo.

“Cred că genul de soluție digitală oferită de Bright Spaces are două avantaje majore, față de modalitatea tradițională de lucru. Primul avantaj este că simplifică munca designerului de office, care poate crea spațiul mai repede, mai ușor cu aceste tool-uri online. Astăzi, munca arhitectului se bazează pe tool-uri offline, foarte costisitoare, care necesită mult timp pentru a atinge un rezultat bun. Al doilea avantaj este că acest model 3D poate fi preluat ulterior de către operatorul spațiului. Este mult mai ușor pentru el să prezinte în companie noul spațiu de birou, să aloce birourile colegilor, să facă procesul de mutare/renovare mai interactiv. Pentru un operator de HUB poate fi baza prin care închiriază / vinde birouri, pentru că este foarte ușor de navigat de către potențialii utilizatori”, spune Sebastian Mîndroiu, Interior Designer, PickTwo Studio

“Din experiența mea, un al treilea avantaj semnificativ al soluției Custom 3D Space Planning de la Bright Spaces este puterea sa de a umple golul dintre viziune și realizare. Instrumentul facilitează un proces de comunicare fără probleme între toate părțile implicate într-un proiect. Cu această soluție digitală, devine mai simplu și mai eficient să împărtășim și să iterăm idei, conducând în cele din urmă la un design care satisface cu adevărat nevoile operatorului spațiului. Prin acest tool, arhitecții au abilitatea de a vizualiza și de a face modificări în timp real, lucru ce setează cu adevărat acest instrument ca fiind aparte, transformându-l într-un activ de neprețuit în procesul nostru modern de design”, completează Radu Călin, Arhitect de Interior, PickTwo Studio.

Bright Spaces recunoaște responsabilitatea industriei de real estate de a atinge pragul de net zero carbon. Noua soluție de planificare și prezentarea a spațiului în 3D permite acum clienților să adauge elemente de ESG, pentru a sublinia eforturile pe care le depun pentru a crea spații mai sustenabile.

În plus, pe modelele 3D se pot adăuga acum și alte caracteristici ale spațiului: zona recomandată pentru bucătărie, server sau spații de depozitare, atât de importante mai ales într-un mod de lucru hibrid, precum și un sumar și o scurtă descriere a spațiului. Produsul a evoluat în linie cu tranziția post-pandemică spre deservirea unui grup de clienți mult mai extins și diversificat.

O altă caracteristică inovatoare sunt randările disponibile din diverse puncte ale turului virtual. Fiecare Space Plan 3D include cinci randări, oferind astfel chiriașilor o imagine și mai clară asupra viitorului lor birou.

Nivelul de personalizare a produsului este crescut, acesta incluzând acum logo-ul și detaliile de contact ale celor implicați în proiect, punând astfel clientul în prim-plan.

Prin intermediul Custom 3D Space Planning V2, proprietarii, consultanții, arhitecții și companiile de fit-out beneficiază acum de o resursă care adaugă un element de complexitate și inovație ofertei lor.