Platforma brio.ro a fost pornită la inițiativa Asociația Dedeman și este condusă de o echipă de specialiști și vrea să pregătească elevi. Inițial, elevii au acces gratuit la patru teste de Matematică și patru teste de Limba Română pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat, dar pot primi acces nelimitat la teste dacă oferă recomandări directe pentru noi înscrieri.

„Primul test Brio îi va spune unui elev care este nivelul său actual, punctele tari și punctele slabe, dar și unde ar trebui să mai lucreze pentru a îndrepta lacunele identificate. La matematică, testele cuprind peste 20.000 de probleme care acoperă programa școlară, fără ca întrebările să se repete, chiar dacă un elev dorește să dea de zece ori același test. Testați-vă, ca să aflați unde trebuie să mai învățați! Testați-vă, fiindcă este un test digital la îndemână, pe care îl puteți da singuri și apoi discuta cu părinții voștri sau profesorii despre cum să vă îmbunătățiți șansele de trecere cu brio a examenelor!”, spune Dragoș Iliescu, fondatorul Brio.

Testele Brio sunt avizate de Ministerul Educației și Cercetării, iar Testul Brio de Matematică pentru Bacalaureat are o eficiență dovedită de peste 90% raportată la rezultatele reale ale elevilor la examene, potrivit informațiilor prezentate pe site-ul platformei.

Dacă vrei să vezi despre ce este vorba tot ce trebuie să faci este să-ți faci un cont pe site, să validezi linkul primit pe mail apoi să completezi datele din cont cu informațiile personale.