Ediția actuală a Bucharest Tech Week aduce în fața publicului peste 50 de speakeri internaționali și locali, cu peste 30 de ore conținut de calitate, în cele cinci zile dedicate Business Summit-urilor, formate din masterclass-uri și sesiuni tematice interactive.

Cine sunt speakerii celor 5 summit-uri de business:

  • La Innovation Summit, participanții se vor întâlni cu speakeri de elită precum Andrea Vena, Chief Climate and Sustainability Officer la European Space Agency (ESA). Cu peste treizeci de ani de experiență în sectorul spațial, Vena va prezenta abordarea Agenției Spațiale Europene în domeniul sustenabilității și va discuta despre strategiile și obiectivele agenției pentru un sector spațial european responsabil și durabil.De asemenea, Amber Clifford, una dintre principalele experte în strategie internațională în domeniul tehnologiei, cu peste 10 ani de experiență, va susține un masterclass despre principiile lansării de produs și strategiile de extindere pe plan internațional. Printre altele, Clifford a lansat în peste 120 de țări Uber Eats și Disney+.
  • La Software Architecture Summit, participanții se vor întâlni cu diverși specialiști în domenii tehnice, precum Daniel Hiller, Senior Software Engineer OpenShift Virtualization la Red Hat, care va discuta despre abordări pentru eliminarea testelor instabile în dezvoltarea de software, evidențiind importanța menținerii consistenței și a fiabilității în ciclurile de feedback. Un alt speaker de top va fi Jorge Fonseca, Global Solutions Architect la AWS, ce va prezenta lecții învățate din experiența migrației și modernizării încărcărilor de lucru cu AWS, oferind publicului o înțelegere profundă a abordărilor tehnice.

  • În cadrul The Future Summit: AI, publicul va avea ocazia de a întâlni experți în domeniu precum Tey Bannerman, Partener la McKinsey & Company sau Eve Psalti, Senior Director Azure AI în cadrul Microsoft. Bannerman va prezenta perspectiva sa despre implementarea inteligenței artificiale, respectiv identificarea intersecției dintre AI și intențiile umane. Pe de altă parte, Eve Psalti, lider în domeniul tech și business de peste 20 de ani, va susține un masterclass despre ultimele inovații în domeniul inteligenței artificiale și modul în care acestea transformă afacerile și viața cotidiană.

  • Unul dintre speakerii principali la HR Masters Summit va fi Rhonda Fletcher-Leonetti, Global Leadership Experience Manager la HP. Aceasta va explora potențialul transformator al leadershipului centrat pe om și va oferi insight-uri despre crearea unui mediu de lucru care să promoveze conexiuni semnificative. De asemenea, în cadrul aceluiași summit, Michelle Raymond, Executive Leadership Coach și Trainer la The People's Partner, va susține un masterclass despre antreprenoriatul intern și strategiile pentru motivarea forței de muncă.

  • Java Stars Summit va aduce pe scena dedicată specialiști din industrie precum Emily Jiang, Java Champion și Liberty Cloud Native Architect la IBM. Jiang va explora în cadrul sesiunii sale toate informațiile necesare despre MicroProfile și va oferi o demonstrație live despre cum să rulezi aplicații MicroProfile ca serverless folosind Open Liberty InstantOn. De asemenea, Álvaro Sánchez-Mariscal, Principal Member Of Technical Staff la Oracle și developer pasionat, cu peste 20 de ani de experiență, va acoperi subiecte tehnice esențiale despre utilizarea framework-ului Micronaut pentru construirea aplicațiilor JVM modulare și ușor testabile.

Participarea la Business Summits – 10-14 iunie - se face pe baza unui bilet ce poate fi achiziționat direct de aici.

Bucharest Tech Week dedică weekendul 14-16 iunie celui mai mare eveniment tehnologic B2C din România, expoziția Tech Expo, care va avea loc la Romexpo, Pavilionul B1, unde cei pasionați de tehnologie pot vedea și interacționa cu produse, servicii IT&C, prezentate de importanți jucători din domeniu, locali și internaționali.

Participarea la Tech Expo este GRATUITĂ pentru toate persoanele cu vârsta peste 18 ani, cu înscriere în prealabil aici.