Anunțul a fost făcut de Călin Fusu, iar de data aceasta, Neogen.biz a investit într-un startup din Republica Moldova, aplicația iTaxi.md, preluând 47% din părțile sociale. Valoarea investiției nu a fost făcută publică.

”Împreună cu noua conducere a societății sperăm să creștem nivelul serviciilor oferite de iTaxi și să demonstrăm că startup-urile din Republica Moldova pot face față cu succes concurenței venite din afară”, a spus Fusu.

Investitia aduce și un nou director general, Elena Zgardan, care a coordonat până în prezent proiectul Guvern24.md. Ea se va alătura directorului de produs Igor Negru.

”Principala problemă a pieței de taximetrie este faptul că nu poți găsi o mașină liberă în orele de vârf, de aceea iTaxi își propune să atragă cât mai multe companii de taximetrie pe aplicația iTaxi”, a declarat Elena Zgardan.

"Pentru a continua dezvoltarea accelerată a aplicației, avem nevoie de cei mai buni programatori din Moldova", spune și Igor Negru, precizând faptul că așteaptă aplicații la adresa de mail inegru@itaxi.md.

Aplicația iTaxi a fost lansată în anul 2013, în acest moment fiind folosită de peste 250.000 utilizatori. Fondată în anul 2000, în Târgu Mureș, Neogen SA deține participații la companii precum Bestjobs.eu, Vivre.eu și până recent CleverTaxi.