Echipamentele au un mod de utilizare îmbunătăţit, un cartuş de întreţinere de schimb pentru a reduce perioada de inactivitate, sticle de cerneală noi şi îmbunătăţite pentru o realimentare mai uşoară şi un afişaj LCD cu două linii pentru acces rapid la setări. Echilibrând raportul cost-eficienţă, modul economic al echipamentelor asigură imprimarea a mii de pagini la un cost redus.

Gama include acum cinci imprimante cu rezervor de cerneală reîncărcabil, robuste şi rezistente, cu funcţii precum conectivitate la cloud, Wi-Fi şi imprimare la viteză mare, potrivite oricăror cerinţe sau bugete:

  • PIXMA G3460 - Un echipament 3-în-1 (imprimare, scanare şi copiere) cu viteză mare şi Wi-Fi
  • PIXMA G3420 - Un multifuncţional de calitate deosebită, cu funcţie Wi-Fi
  • PIXMA G2460 - Un echipament 3-în-1 cu viteză mare
  • PIXMA G2420 - Un echipament extrem de eficient care oferă imprimare, scanare şi copiere
  • PIXMA G1420 - O imprimantă uşor de utilizat

Pentru cei care au nevoie de o soluţie de imprimare care să eficientizeze costurile şi să crească productivitatea, echipamentele din această serie pot imprima 6.000 de pagini cu o singură sticlă de cerneală neagră şi pot imprima cu 26% mai multe pagini în modul de economisire. Pentru imprimare color, echipamentele MegaTank sunt extrem de eficiente şi pot imprima până la 7.700 de pagini cu un set de recipiente cu cerneală color, cu 700 de pagini mai mult decât modelele anterioare. Cele două modele cu imprimare la viteză mare, PIXMA G3460 şi PIXMA G2460, pot imprima la viteze de 10,8 ipm alb-negru şi 6,0 ipm color.

Cartuşul de mentenanţă care poate fi înlocuit de utilizator reduce perioada de inactivitate a imprimantei, asigurând un flux de lucru constant şi întreţinere impecabilă. Amplasarea frontală a recipientelor de cerneală vă ajută să monitorizaţi rapid şi uşor nivelurile de cerneală. Utilizatorii pot verifica nivelul cartuşului de mentenanţă pe ecranul LCD sau pe aplicaţia Canon PRINT (iOS/Android), disponibilă pentru modelele PIXMA G3460 şi PIXMA G3420.

Pentru firmele mici care îşi desfăşoară activitatea de acasă sau de la birou, imprimantele Canon din gama PIXMA G MegaTank pot imprima bannere cu lungime de până la 1,2 m. În plus, familiile mai creative pot alege dintr-o gamă variată de suporturi media Canon, precum hârtie magnetică pentru magneţi de frigider personalizaţi sau hârtie foto autocolantă pentru decorarea pereţilor, a oglinzilor, a laptopurilor sau a huselor de telefon.