Atât i-SENSYS MF832Cdw, cât şi MAXIFY GX6040 şi GX7040 au fost gândite pentru productivitate, colaborare şi eficienţă şi pot avea multiple utilizări în diferite spaţii de lucru. Echipamentele adăugate recent în portofoliul extins Canon oferă companiilor garanţia că pot găsi soluţiile robuste şi fiabile de care au nevoie, indiferent că au angajaţi care lucrează de acasă, din birouri mici sau în spaţii comune.

Birourile mici şi huburile comune devin noul mediu de lucru, iar companiile au nevoie de toate funcţiile unui echipament de top pentru un număr mai mic de utilizatori. Modelul i-SENSYS MF832Cdw se adaptează acestor tendinţe şi completează gama i-SENSYS cu tehnologie laser color superioară. Cu viteze de imprimare color de până la 38ppm şi viteze de scanare de până la 150ipm, acesta este cel mai rapid echipament din gama sa şi oferă volume mari de imprimare şi scanare. Capacitatea maximă de 2.300 de coli reduce timpul necesar pentru realimentare cu hârtie, iar ecranul tactil de 7 inchi a fost gândit pentru utilizare simplă, având numeroase scurtături şi funcţii care pot fi personalizate. Echipamentul i-SENSYS MF832Cdw poate fi folosit cu coli de format A4, A5, A5R şi A6 şi este ideal pentru birourile mici.

Oferind copiere şi scanare rapidă într-un design compact, modelele MAXIFY GX6040 şi GX7040 imprimă materiale la calitate profesională folosind un sistem cu cerneală pe bază de pigment în patru culori. Noile echipamente sunt primele din gamă cu tehnologie MegaTank cu rezervoare de cerneală reîncărcabile. Capacitatea extinsă de alimentare cu hârtie de până la 600 de coli şi cartuşul de mentenanţă care poate fi schimbat de utilizator elimină nevoia de a trimite imprimanta la service. Acestea, împreună cu capacitatea de imprimare foarte mare, atingând volume de până la 14.000 de pagini cu un set de recipiente de cerneală color, ajută la reducerea semnificativă a perioadei de inactivitate.

Atât i-SENSYS MF832Cdw, cât şi MAXIFY GX6040/GX7040 oferă conectivitate inteligentă şi posibilitatea de monitorizare, gestionare şi operare la distanţă pentru a asigura funcţionarea neîntreruptă a activităţilor. Utilizatorii de MAXIFY pot imprima, scana, copia şi se pot conecta în cloud prin aplicaţia Canon PRINT, iar echipamentul este compatibil cu software-ul şi platformele de tehnologie existente, inclusiv AirPrint şi Mopria.

Toate companiile lucrează acum cu bugete reduse şi au nevoie ca investiţiile în domeniul imprimării să fie cât mai eficiente. Imprimantele Canon au un consum redus de energie şi optimizează utilizarea hârtiei şi a consumabilelor. Funcţia de oprire programată a modelului i-SENSYS MF832Cdw asigură funcţionarea eficientă a acestuia.

Pentru utilizatorii echipamentelor MAXIFY, care au volume de imprimare mari, tehnologia Canon MegaTank cu realimentare le oferă o soluţie pentru eficientizarea resurselor, iar aceştia pot imprima volume mari în mod eficient şi pot reduce costul total de deţinere în medie cu 85% cu Canon MegaTank, faţă de top 10 imprimante Inkjet şi Laser.

Costul redus de imprimare a unei pagini şi recipientele de cerneală cu capacitate mare reduc nevoia de realimentare. Totodată, modul economic reduce consumul de cerneală şi oferă companiilor un randament la imprimare cu 50% mai bun, de până la 21.000 de pagini, faţă de modurile de imprimare standard. Datorită consumului de energie scăzut al echipamentelor cu jet de cerneală se reduce costul total de utilizare.