Canon PowerShot ZOOM este un aparat foto cu obiectiv nedetaşabil, de tip monoclu, cu capacitate de filmare Full HD şi super-zoom, care oferă un concept dinamic şi inovator de design şi utilizare.

Cu zoom de 100mm, 400mm sau zoom de 800mm digital, acest aparat foto digital compact este ideal pentru familiile cărora le plac activităţile în aer liber sau pentru amatorii de natură care îşi doresc să se poată apropia de animalele sălbatice păstrând distanţa

Canon PowerShot ZOOM le permite utilizatorilor să fotografieze şi să filmeze subiectele aflate la distanţă ca şi cum acestea s-ar afla lângă ei.

Canon PowerShot ZOOM poate obţine distanţe focale de 100mm şi 400mm cu diafragmă de f/5.6 sau de f/6.3, păstrând focalizarea clară pe subiectele aflate la depărtare.

Modelul are un zoom digital extins echivalent 800mm şi este ideal pentru iubitorii de păsări şi de natură.

Având o greutate de numai 145g şi un zoom incredibil pentru această dimensiune, acest model unic le permite utilizatorilor să realizeze fotografii şi filmări de calitate fără a avea nevoie de un echipament greu şi este ideal pentru surprinderea momentelor speciale spontane.

Controlul automat complet al fotografiilor şi filmării Full HD 1080P în format MP4 le oferă utilizatorilor posibilitatea să surprindă momente de familie importante, precum prima zi de antrenament a copilului sau o excursie la zoo în care să observaţi animalele din depărtare, fără a fi nevoie să modificaţi setările aparatului foto.

Vizorul electronic inteligent (EVF) este amplasat discret pentru a evita obstrucţionarea şi pentru a permite utilizatorilor să se bucure de imagine la o rezoluţie mare.

Procesorul puternic DIGIC 8 surprinde momentele de neuitat în imagini clare şi pline de culoare şi permite fotografierea în rafală la 10cps pentru a surprinde acţiunea. Cu ajutorul senzorului de 12 megapixeli, utilizatorii pot fotografia animalele sălbatice în mişcare, datorită rezoluţiei mari şi a capacităţii de citire rapidă pe care le oferă. PowerShot ZOOM este ideal pentru surprinderea momentelor intime în familie, datorită opţiunii de focalizare automată continuă cu urmărirea feţei şi AF 1 punct.

Cu ajutorul Stabilizatorului Optic de Imagine avansat, PowerShot ZOOM realizează imagini nemişcate şi clare în timpul fotografierii sau observării de la distanţă. Deşi este un model uşor, acesta are o baterie cu durată de viaţă extinsă care poate fi încărcată de la dispozitive USB Type-C USB-PD compatibile în mai puţin de două ore, ideal pentru fotografiere în timpul plimbărilor.

Pentru a-şi proteja amintirile importante, Canon PowerShot ZOOM permite utilizatorilor să importe, să caute şi să aplice o etichetă geografică imaginilor prin Wi-Fi, cu ajutorul unei legături Bluetooth la telefonul inteligent.

Datorită conectivităţii prin Wi-Fi şi Bluetooth, utilizatorii pot activa fotografierea de la distanţă cu Live View prin intermediul aplicaţiei Canon Camera Connect. Dacă prietenii sau membrii familiei îşi conectează în prealabil telefonul inteligent la aparatul foto, pot vedea în timp real ceea ce vede fotograful prin vizor dacă se află în apropierea lui.

Canon PowerShot ZOOM îi ajută pe utilizatori să trăiască momentul, să surprindă toate detaliile şi să le partajeze uşor cu prietenii şi familia.