Adresat atât celor ce vor să surprindă petrecerile în familie, cât şi iubitorilor de gadgeturi, acest aparat foto intuitiv incorporează funcţii inteligente, pentru a vă ajuta la documentarea evenimentelor importante în familie sau a întâmplărilor de peste zi. Cu funcţii precum fotografiere automată şi prioritate la fotografiere, PowerShot PX este o inovaţie binevenită în orice casă.

Dacă doriţi să surprindeţi momentele speciale şi în acelaşi timp, să apăreţi în imagini, PowerShot PX este aparatul ideal: urmăreşte acţiunea şi încadrează subiectele, surprinzând expresii şi reacţii naturale.

După ce îl porniţi, PowerShot PX poate fi aşezat oriunde în casă pentru a realiza instantanee peste zi, iar comenzile vocale permit controlul de la distanţă, pentru fotografii sau filmări dinamice.

Datorită design-ului simplu şi portabil, posibilităţii de încărcare prin USB-C şi conexiunii Wi-Fi încorporate, prin care se poate conecta la dispozitive smart, PowerShot PX poate merge oriunde. PowerShot PX foloseşte funcţii avansate de recunoaştere facială şi de căutare automată a subiectului pentru a-i menţine pe cei dragi în cadru şi obţine fotografii pe care altfel riscaţi să le rataţi. Distanţa focală de 19-57mm şi obiectivul zoom cu panoramare şi înclinare acoperă 340˚ pe orizontală şi 110˚ pe verticală pentru a putea urmări acţiunea.

Toate momentele speciale surprinse cu PowerShot PX sunt adunate într-un album în aplicaţia pentru iOS şi Android[1], iar aparatul foto inteligent vă recomandă cele mai reuşite fotografii. Acestea sunt stocate pe cardul de memorie pentru a fi uşor transferate pe calculator.

Puteţi să controlaţi camera prin aplicaţie, pentru a crea cadrul perfect şi să fotografiaţi de la distanţă, nemaifiind necesar să vă deplasaţi ca să verificaţi aparatul. Utilizatorii pot personaliza setările de înregistrare automată, pot regla unghiul de fotografiere după preferinţe şi pot selecta feţele familiare cu ajutorul aplicaţiei, pentru a avea prioritate la fotografiere şi filmare. PowerShot PX poate fi folosit şi pe post de cameră web cu ajutorul aplicaţiei pentru PC.