Design-ul 2-în-1 inovator le permite utilizatorilor să adauge margini şi filtre, să aleagă diferite moduri de fotografiere şi să salveze imaginile preferate pentru imprimarea ulterioară, toate acestea într-un singur echipament. Disponibil în turcoaz închis, alb perlat şi roz auriu, Canon Zoemini S2 are greutate redusă şi design compact, fiind uşor de luat oriunde.

Ideală pentru persoanele creative şi creatorii de conţinut, Canon Zoemini S2 se conectează la aplicaţia Canon Mini Print prin Bluetooth pentru a da viaţă ideilor creative, de la colaje şi imprimarea pe hârtie cu formă rotundă, la inserarea de text şi imprimare abţipildurilor standard sau personalizate. Simbolurile sau semnăturile desenate de mână pe telefonul mobil, pot fi editate în aplicaţie şi apoi imprimate, folosind Canon Zoemini S2 - excelent pentru albumele de colaje. Perfecţioniştii pot vedea cum arată în fotografii sau dacă toţi prietenii sunt în cadru, înainte de a imprima, folosind funcţia de vizualizare în timp real, cu ajutorul aplicaţiei Canon Mini Print.

Funcţiile creative ale modelului Canon Zoemini S2 ajută utilizatorii să fotografieze, să personalizeze şi să imprime din mers. Puteţi realiza selfie-uri cu ajutorul oglinzii încorporate şi al inelului luminos, iar noile butoane pentru Efecte şi Rame adaugă filtre şi margini cu aspect vintage. Pentru fotografiere optimă, puteţi să folosiţi butonul din partea de sus pentru a trece rapid de la modul portret, la modul exterior sau selfie şi apoi să imprimaţi în formate diferite pe maximum 10 coli de hârtie foto colantă Zink, pentru a personaliza orice, de la laptopuri la pereţii dormitoarelor sau jurnale.

Cu un design compact şi o greutate de doar 188g, Canon Zoemini S2 poate îndeplini cu succes rolul unui aparat foto de buzunar elegant. Dacă utilizatorii uită să alimenteze cu hârtie, pot fotografia cu încredere, căci pot salva imaginile pe cardul MicroSD pentru a le imprima ulterior, iar informaţiile despre momentul fotografierii sunt adăugate automat când imprimanta se sincronizează cu un smartphone. În comparaţie cu modelul anterior puteţi adăuga mai multe fotografii pentru imprimare ulterioară, iar durata de viaţă a bateriei asigură imprimarea a până la 25 de fotografii, ideal pentru amintirile create în mişcare.

Caracteristici principale Canon Zoemini S2:

  • Filtre pentru culori intense, pentru aspect vintage, dar şi filtru alb-negru
  • Reglare automată a nivelului de alb şi a expunerii
  • Imprimare fără margini şi imprimare cu margine albă
  • Imprimare opţională pe format circular folosind hârtie foto rotundă Zink™ ZP-Circle
  • Compatibilitate cu Bluetooth 5.0

Specificaţii produs:

  • Sursă de alimentare - acumulator litiu-polimer (700mAh)
  • Dimensiune fereastră afişaj - N/A
  • Culori carcasă - roz auriu / alb perlat / turcoaz închis
  • Dimensiune carcasă (L x Î x A) - 121 x 80,3 x 22,4 mm
  • Greutate - 188g