PIXMA PRO-200 poate imprima pe o gamă extinsă de tipuri de hârtie, cu texturi şi dimensiuni diferite, imprimate de pe smartphone, tabletă sau calculator.

Noua imprimantă, care înlocuieşte modelul PIXMA PRO-100S, poate imprima pe dimensiuni până la A3+ şi are un sistem cu 8 cerneluri pe bază de coloranţi. Capacitatea modelului PIXMA PRO-200 de imprimare în doar 90 de secunde[i] le permite utilizatorilor să menţină un flux de lucru constant şi să dea viaţă imaginilor. Afişajul de 3 inchi al imprimantei le permite fotografilor să gestioneze uşor procesul de imprimare cu ajutorul interfeţei uşor de utilizat. De asemenea, PIXMA PRO-200 pune la dispoziţia utilizatorilor o serie de opţiuni de imprimare care includ imprimare cu ajutorul software-ului Canon Professional Print & Layout.

Noua imprimantă A3+ oferă o gamă de culori îmbunătăţită în trei zone: roşu, albastru şi negru, care conferă un aspect deosebit fotografiilor, chiar şi imprimate în format A3+.

Imprimanta cântăreşte 14,1kg şi ocupă cu 15% mai puţin loc decât modelul anterior - ideală pentru a fi folosită acasă sau într-un studio mai mic. PIXMA PRO-200 are un design plăcut, iar utilizatorii pot verifica uşor nivelurile de cerneală sau alte setări pe afişajul LCD de 3 inci încorporat, în timp ce imprimanta îşi îndeplineşte sarcinile. Imprimanta oferă numeroase funcţii practice, imprimă foarte repede şi le permite utilizatoriilor să obţină imagini de calitate într-un timp foarte scurt.

PIXMA PRO-200 poate imprima pe întreaga suprafaţă fără margini pe hârtie pentru lucrări artistice şi pe hârtie lucioasă. De asemenea, poate imprima pe hârtie de diferite dimensiuni standard până la A3+, precum şi pe dimensiuni atipice cu lungime de maxim 39 de inchi, pe hârtie produsă de Canon sau de alţi producători. Posibilitatea de imprimare pe hârtie lucioasă, pe hârtie pentru lucrări artistice şi pe noua hârtie Canon Premium Fine Art Rough (FA-RG1).