PIXMA G640 şi G540 folosesc şase cerneluri pe bază de coloranţi, inclusiv două cerneluri noi, roşu şi gri, pentru o gamă de culori extinsă, oferind nuanţe mai intense şi mai multe detalii în zonele întunecate, pentru fotografii vibrante cu contrast puternic. Ambele modele folosesc tehnologia cu cap de imprimare FINE, pentru o calitate deosebită, cu granulaţie redusă şi culori intense.

Diferenţa de culoare la imprimare pe suporturi diferite este foarte mică, fie că se imprimă faţă-verso pe hârtie mată sau doar faţă pe hârtie lucioasă şi semilucioasă, utilizatorii obţinând materiale de înaltă calitate indiferent de suport. Fotografii amatori care vor să îşi exprime creativitatea pot imprima fotografii fără margine inclusiv în format A4 şi pot alege dintr-o gamă variată de suporturi Canon, precum hârtie magnetică pentru magneţi de frigider personalizaţi sau hârtie foto autocolantă pentru decorarea pereţilor.

Create pentru a face faţă volumelor mari din magazinele foto, noile modele Canon de imprimante inkjet au recipiente de cerneală MegaTank care asigură un volum mare de pagini imprimate. Cu un set de recipiente puteţi imprima aproximativ 3.800 de fotografii 4x6 (10x15 cm), ceea ce înseamnă mai puţine recipiente de cerneală cumpărate, perioadă de inactivitate mai mică şi costuri reduse. Datorită posibilităţii de a imprima o fotografie 4x6 (10x15 cm) în mai puţin de 47 de secunde şi alimentatorului din spate cu capacitate de 100 de coli pentru imprimare neîntreruptă, aceste modele oferă productivitate crescută.

Deoarece utilizatorii pot înlocui singuri capul de imprimare FINE şi cartuşul de mentenanţă, modelele PIXMA G640 şi G540 pot fi gestionate uşor şi oferă o perioadă de inactivitate redusă.

Create pentru a fi eficiente, imprimantele economisesc automat energie cu ajutorul funcţiei de pornire/ oprire automată, iar afişajul LCD cu două linii simplifică gestionarea setărilor şi a lucrărilor. Imprimantele Canon PIXMA G640 şi G540 oferă conectivitate Wi-Fi, iar utilizatorii îşi pot conecta calculatoarele, aparatele foto şi dispozitivele inteligente şi pot imprima direct folosind aplicaţia Canon PRINT, Mopria pentru Android sau Apple AirPrint.

Caracteristici principale PIXMA G640 şi G540:

  • Recipiente de cerneală MegaTank uşor de reîncărcat şi cu randament mare, pentru imprimarea a 3.800i de fotografii 4x6 (10x15 cm) cu un singur set de recipiente
  • Viteză mare de imprimare (47 de secunde ii pentru o fotografie 4x6 (10x15 cm))
  • Cartuş de mentenanţă care poate fi înlocuit de utilizator, pentru reducerea semnificativă a perioadei de inactivitate
  • Compatibile cu numeroase suporturi de imprimare, inclusiv hârtie magnetică, hârtie autocolantă reutilizabilă, hârtie cu transfer termic, hârtie mată faţă-verso şi hârtie foto