Intitulat From logistic challenges to understanding the consumer’s behaviour, evenimentul va avea loc pe 8 iunie, de la ora 14.00, la hotelul Sheraton, din centrul Bucureștiului.


Structurată pe două paneluri, conferința va surprinde teme precum importanța unui proces corect al reciclării în centrele logistice, soluții pentru scăderea costurilor cu energia electrică, dar și modalitățile rapide sau alternative de livrare a produselor, mai exact procesul prin care un produs ajunge la clientul final.

De asemenea, vom discuta și despre cum optimizează retailerii costurile în așa fel încât să protejeze bugetul consumatorilor, dar și despre raportul digital versus tradițional: cum construiesc aceștia o experiență de shopping care să împace pe toată lumea.

Printre speakerii confirmați până la acest moment se numără:

  • Cristina Pop, Head of Asset Management - P3 Logistic Parks
  • Radu Biru, National Sales Manager - Via Viticola
  • Diana Gheorghe, Supply Chain Director - Altex România
  • Valentin Coca, Director Național Vânzări - Autonom Lease.

Bineînțeles, lista speakerilor este în continuă actualizare, urmând să revenim cu noi reprezentanți de renume din industrie.

Participarea la eveniment este gratuită, în format fizic sau online, în platforma de evenimente virtuale IC Events. Pentru participarea la conferință, vă puteți înscrie AICI.

Conferința Retail Logistics & FMCG: From logistic challenges to understanding the consumer’s behaviour este organizată de Retail.ro și Wall-Street.ro.