Nothing, startup-ul din domeniul tehnologiei condus de cofondatorul OnePlus, Carl Pei, a prezentat designul smartphone-ului Phone 1. "Scurgerile de informații sunt mai greu de stăpânit în zilele noastre și mulți dintre voi au așteptat mult timp", a scris Pei într-un tweet. "Așa că iată-l". Telefonul urmează să fie anunțat în mod corespunzător pe 12 iulie, la următorul eveniment al Nothing.

Pe spate vedem configurația camerei duble în colțul din stânga sus și un logo Nothing în partea de jos. Există, de asemenea, mai multe benzi luminoase în jurul camerei și a bobinei de încărcare, ceea ce ar trebui să fie interesant de văzut în realitate.

Telefonul pare să aibă laturile plate și putem vedea un buton de volum pe partea stângă, precum și un buton de pornire. Interesant este faptul că în mijloc poate fi văzut un logo, care aproape că seamănă cu silueta unei bombe din desene animate sau cu logo-ul Apple

Telefonul phone(1) al Nothing ar trebui să debuteze cu chipset-ul Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 și cu încărcare rapidă de 45W. Partea software va fi gestionată de Nothing OS bazat pe Android 12. Mai multe detalii vom afla în perioada următoare și la lansarea oficială de pe 12 iulie.