Primele 100 de mașini sunt în curs de a fi adăugate în flotă, iar clienții SPARK din București se pot bucura deja de noua generație Renault Zoe. Prin acest parteneriat SPARK devine cea mai mare companie de carsharing din România, cu peste 550 de mașini electrice în flotă, conform datelor de piață ale Spark.

Noile mașini vor crește semnificativ disponibilitatea serviciului în București. Renault Zoe este o mașină electrică potrivită pentru mobilitatea urbană, în interiorul orașului.

Versiunea acestui model disponibilă pentru SPARK este dotată cu baterie de 40 kWh și are o autonomie de până la 300 de kilometri (WLTP). Prețul curent de închiriere a acestei mașini este de 0,86 lei pentru un minut și 120 de lei pentru 24 de ore.

Despre Spark am scris în trecut aici.

„În exact un an de la debutul pe piața din România am ajuns la o creștere impresionantă. Am început cu mai puțin de 50 de mașini în București și curând vom avea peste 550 de autovehicule complet electrice pregătite pentru curse plăcute. Suntem foarte încântați de colaborarea cu Renault și ne așteptăm să fie una de succes, pe termen lung. Cu includerea în flotă a celor 400 de mașini Renault ZOE continuăm strategia de a deveni mai accesibili pentru clienții noștri și, totodată, cea mai mare platformă de car sharing din țară. Serviciul nostru devine deja o soluție populară pe măsură ce clienții SPARK au acces facil la o alternativă de mobilitate urbană accesibilă, cu emisii zero și fără complicații, care aduce și beneficiul unor călătorii sigure, într-un mediu izolat”, a spus Dimitar Stoyanov, country manager, SPARK România.

Spark a lansat serviciul său în București anul trecut, firma având originea în Bulgaria.