Cat Phones anunţă lansarea Cat B26, un telefon rezistent, cu o baterie de lungă durată, creat pentru a fi utilizat în cele mai dificile medii de către clienţii care au nevoie de conexiuni fiabile de voce şi text.

Cat B26 este extrem de rezistent, cu certificare IP68 şi certificare MIL SPEC 810G, este complet rezistent la praf şi rezistent la apă de până la 1,2 m, realizat pentru a supravieţui testelor repetate de cădere pe beton de la 1,8 m şi rezistent la temperaturi extreme. Are o baterie detaşabilă de 1500mAh, pentru a-şi menţine funcţionarea mai mult timp de la o singură încărcare şi vine cu un dispozitiv de prindere cu cordon.

Livrările globale de telefoane au depăşit 407 de milioane de unităţi în 2018 şi sunt de aşteptat să ajungă la 394 de milioane în 2019, potrivit firmei de analiză Canalys.

„Oportunitatea globală a telefonului este încă semnificativă, în special în sectorul telefoanelor rezistente, companiile şi persoanele fizice care caută simplitatea şi capacitatea de utilizare evitând în acelaşi timp costurile ridicate de reparaţii asociate smartphone-urilor defectate”, a declarat Pete Cunningham, VP Portofoliu de produse la Bullitt Group. „De la constructori până la fermieri, de la silvicultori până la electricieni, dacă telefonul dvs. trebuie să ofere performanţe de voce şi text fiabile, combinate cu durabilitate lider în clasă, B26 este ideal.”

Cat B26 are un preţ recomandat de 59 de euro şi este disponibil la principalii distribuitori şi comercianţi europeni.