La finalul aceste veri, Samsung va prezenta oficial următoarele versiuni ale telefoanelor sale pliabile, anume Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3. După cum am scris într-un articol anterior, Samsung va prezenta la Unpacked 2021 din 11 august cele două telefoane mobile, dar și ceasul Galaxy Watch 4 și o pereche de căști de tip buds.

Potrivit magazinului online lambda-tek.eu avem și primele informații despre prețul viitoarelor telefoane Samsung Galaxy. Bineînțeles, nu știm dacă aceste prețuri vor fi și cele anunțate de către Samsung, însă sunt bune pentru a va face o idee despre cât ar trebui să coste dispozitivele pliabile ale Samsung.

Preț Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3 este poate cel mai important produs al sud-coreenilor și asta se poate vedea și în prețul pe care acest telefon îl va avea. Așadar, Galaxy Z Fold 3 cu 256 GB spațiu de stocare ar trebui să coste 2024 de euro, iar modelul cu 512 GB va fi și mai scump la 2150 de euro.Telefonul ar fi disponibil pe negru, verde și argintiu. Un preț mare pentru un telefon și sigur cei care sperau într-o reducere a prețului vor fi dezamăgiți.

Preț Samsung Galaxy Z Flip 3

Celălalt telefon pliabil al companiei este Samsung Galaxy Z Flip 3 (care are o denumire puțin ciudată având în vedere că acesta este al doilea model din serie, nu al treilea) și este acel telefon de tip clamshell.

Galaxy Z Flip 3 va avea un preț ceva mai mic decât Fold 3, însă tot va fi unul mare pentru majoritatea consumatorilor. Versiunea cu 128 GB stocare va costa 1179 de euro, în timp ce modelul cu 256 GB va ajunge la 1241 de euro. Acesta ar putea fi disponibil în mai multe culori precum negru, alb, mov, gri, verde, roz sau albastru.

Preț Samsung Galaxy Watch 4

După cum spunea, Samsung va prezenta și ceasurile inteligente Watch 4, iar pentru versiunea de bază prețul este de 310 euro (modelul de 40 mm cu Wi-Fi) și 336 de euro va costa modelul de 44 mm cu Wi-Fi. Dacă dorești și conexiune LTE pe ceasul tău atunci Watch 4 de 40 mm va fi 360 de euro, iar versiunea mai mare ajunge la 385 de euro.

Galaxy Watch 4 Classic e o altă versiune a ceasului inteligent și va fi ceva mai scump. Modelele cu Wi-Fi vor costa 434 de euro (42 mm) și 458 de euro (46 mm). Versiunile cu LTE vor fi 483 de euro (42 mm) și 507 euro (46 mm).

Preț Samsung Galaxy Buds 2

Nu în ultimul rând, avem și informați despre prețul posibil al căștilor wireless Galaxy Buds. Acestea ar putea costa undeva la 181 de euro.

Ce părere aveți despre aceste prețuri? Vom vedea cât de curând dacă informațiile oficiale le vor confirma.