Tabăra de antreprenoriat Startup Your Life e un eveniment de 4 zile desfășurat la Poiana Brașov cu sprijinul FAN Courier, Garanti Bank, Mindspace, eMAG și Huawei. În timpul celor patru zile participanții învață de la speakeri aspecte importante despre marketing, promovare online, prezentare, management, dar ascultă și poveștile inspiraționale unor antreprenori și oameni cunoscuți precum Ioan Iacob (Qualitance), Felix Pătrășcanu (FAN Courier), Alex Dona (Marketing Mindset) sau Dragoș Pătraru (Starea Nației).

Am decis să acordăm Bursele Startup Your Life încă de la ediția a 3-a, ca o formă de a recompensa, pe locuri suplimentare, oamenii care-și doresc foarte mult să învețe. În 2019 ne-am concentrat pe studenți și am primit zeci de aplicații din care am selectat pentru Bursele Startup Your Life by eMAG 3 persoane: Codrin Epuraș (International Business and Management, Hanze University of Applied Sciences Groningen, Olanda), Daniel Rada (Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor - UVT (Timisoara) și Carla Chițu (Inginerie electrică și știința calculatoarelor, Universitatea "Transilvania" Brașov).

Cine sunt bursierii?

Codrin Epuraș este student în primul an de master în cadrul unui program cu dublă diplomă în International Business and Management, incluzând universitățile Hanze University of Applied Sciences din Groningen, Olanda și Anglia Ruskin University din Cambridge, Marea Britanie.

“În ultimii trei ani, am avut contact cu mediul antreprenorial din România prin intermediul facultății de Business Administration (FABIZ) în cadrul ASE și al comunității de studenți Business Club, în cadrul ONG-ului Voluntari pentru Idei și Proiecte (VIP)”, spune Codrin în aplicația lui.

Daniel Rada spune că a descoperit antreprenoriatul în 2016 și are diferite inițiative în acest sens. A creat Entrepreneurship Club Timișoara, un proiect dedicat tinerilor, vinde brățări din pietre semiprețioase pe Instagram, are un podcast numit “Pe Șleau”, a cărui misiune este aceea de a pune în contact omaenii cu aspirații și modele.

Carla Chițu dezvoltă acum o aplicație VR în Unity 3D, având ca scop ajutarea pacienților diagnosticați cu tulburări de echilibru și are ca scop ameliorarea acestora până la vindecare.

“Vreau să fiu acel om care face, orientat pe aplicarea cunoștințelor, nu doar pe promisiuni și idei. Acestea fiind spuse, consider că am găsit oportunitatea perfectă pentru a învăța și a pune în practică cunoștințele dobândite, într-un mediu perfect pentru dezvoltarea mea”, spune Carla Chițu.

eMAG, o companie mare și antrepreorială

eMAG este una dintre cele mai importante companii din România și exemplul lor e unul antreprenorial. Au crescut în România, au primit investiție de la un fond din străinătate, iar astăzi s-au extins în Bulgaria, Ungaria, Polonia. De curând au cumpărat și unul dintre cei mai importanți retaileri din Ungaria, Extreme Digital.

Prin eMAG Teams, divizia care se ocupă de angajarea și de dezvoltarea angajaților, compania pune la dispoziția angajaților și posibilitatea dezvoltării personale și creșterii în organizație. Din acest motiv s-au alăturat demersului nostru de la tabăra de antreprenoriat Startup Your Life, powered by FAN Courier.

Puteți descoperi mai multe despre posibilitățile de carieră de la eMAG în acest link.