BenQ CinePrime W2700

Bun pentru redarea de conținut audio-video în sufragerie, videoproiectorul BenQ W2700 adoptă un design ce se remarcă prin bun-gust, având un aspect modern, un format compact și o greutate redusă. El oferă cinefililor performanță cinematografică de nivel înalt, mulțumită echipării cu tehnologii precum 4k UHD HDR-Pro și DCI-P3/Rec 709 CinematicColor. De asemenea, este prevăzut și cu o boxă integrată pentru un plus de confort în utilizare.

BenQ CinePrime W5700

Oferind o și mai bună reproducere a culorilor, cu o acoperire în proporție de 100% a spectrului DCI-P3/Rec 709, BenQ W5700 este ideal pentru cinefilii entuziaști, care își doresc performanțe vizuale de-a dreptul incredibile și imagini detaliate, deosebit de clare și precise. W5700 oferă o gamă completă de culori și un nivel ridicat de contrast, redând astfel imagini 4K HDR caracterizate prin claritatea de top, culorile deosebit de fidele și detalierea bogată, similare unui cinematograf digital.

EISA despre BenQ CinePrime W2700

Acest videoproiector 4K HDR în format compact aduce divertismentul pe ecrane de mari dimensiuni în confortul sufrageriei, fără a face compromisuri în materie de performanță și, în același timp, fără a avea costuri ridicate. BenQ CinePrime W2700 folosește cel mai nou chip DLP pentru imagini 4K detaliate, în combinație cu un disc cromatic optimizat şi o calibrare din fabrică, introducînd pentru prima dată pe acest segment de piață spaţiul de culoare DCI-P3.

Pe scurt, modelul reproduce imaginile exact așa cum au fost ele concepute de regizor.

Printre funcțiile sale intuitive se numără zoom 1.3x, un port USB pentru pornirea dispozitivului de streaming HDMI și o interfaţă de utilizare ușor de folosit pentru a accesa setările de imagine avansate. Se mai adaugă aici imaginea deosebit de clară și plină de culoare, plus un sistem audio stereo integrat de calitate, rezultând astfel cel mai bun videoproiector din clasa lui.

EISA despre BenQ CinePrime W5700

Fidelitatea culorilor, detalierea imaginilor, redarea HDR și flexibilitatea instalării fac din W5700 vârful de gamă BenQ, o recomandare clară pentru o soluție home theatre dedicată. Obiectivul din sticlă cu 11 elemente este optimizat pentru conținut video 4K și asigură imagini deosebit de clare și precise.

Totodată, discul de culoare personalizat și lampa cu care este prevăzut modelul, asigură acoperirea în proporție de 100% a spectrului DCI-P3, ceea ce îl transformă în soluția ideală pentru redarea de conținut HDR. Videoproiectorul este în același timp ușor de instalat, oferind funcție de zoom 1.6x pentru un raport de proiecție extins și funcție de deplasare a obiectivului pe orizontală și verticală, pentru a obține o aliniere optimă a imaginii.

Pachetul de calități este completat de un design ce a beneficiat de o atenție specială: carcasa din material mat, anti-reflex și inelul texturat al obiectivului împiedică apariția unor raze de lumină nedorite, atenția utilizatorului nefiind astfel distrasă de la imaginile cu adevărat splendide proiectate pe ecran.