Orice job ar prefera, cert este că există companii ”fierbinți” în orice domeniu și în orice moment al dezvoltării lor. Iar dacă ai reușit să strângi finanțări în valoare de câteva sute de milioane de dolari, ai sute de mii de utilizatori și mai ai și norocul să fi devenit unicorn, e clar că nu vei duce lipsă de oameni dornici să lucreze pentru tine.

În ceea ce te privește pe tine, viitor angajat al acestor companii, iată cum arată lista celor mai ”hot” startup-uri pentru care să lucrezi.

Ca în fiecare an, LinkedIn a dat publicității o listă a celor mai ”hot” startup-uri pentru care poți ajunge să lucrezi. ”Angajează rapid, cresc rapid”, spune Laura Lorenzetti Sope, senior news editor la LinkedIn, citată de Time.

Pe lista alcătuită de rețeaua dedicată profesioniștilor se află companii înființate cel mult acum 7 ani și cre au deja cel puțin 50 de angajați. Așa că, pe lângă Facebook, Amazon și Google se află acum o nouă generație de startup-uri tech care atrag talentul de pe piață. Urmărind lista completă a acestor startup-uri veți vedea și cum accentul s-a mutat pe zona de criptomonede și blockchain - multe dintre aceste companii au activități în pe acest segment tech -, precum și pe zona transportului cu vehicule electrice, fie ele mașini sau scutere, cu biciclete și împărțit cu alte persoane. Nu lipsesc nici zonele de software, retail, automotive, bunuri de larg consum sau logistică.

Cele mai ”hot” 10 de startup-uri pentru care să lucrezi

1. Lyft

2. Halo Top Creamery

3. Coinbase

4. Noodle.ai

5. Bird

6. Robinhood

7. Ripple

8. Glossier

9. Aurora

10. Rubrik