Am terminat, cel puțin pentru moment, cu ziua îndrăgostiților și revenim la chestiuni serioase. Știrile zilei de azi ne aduc mai multe informații despre câteva lucruri pe care le înțelegem greșit când vine vorba despre antreprenoriat și lansarea unui startup și despre provocările pe care (încă) le mai au femeile care intră în afaceri.

question intrebare startup antreprenor

Tot la știrile zilei de 15 februarie am aflat detalii despre două investiții majore primite de aplicația Sense.ly – 8 milioane de dolari serie B de la mai mulți finanțatori, printre aceștia aflându-se și rețeaua de clinici Mayo – și de NewsWhip – 6,4 milioane de dolari primiți de la Associated Press și de la ziarul japonez Asahi Shimbun -, dar și despre modul în care concedierea poate fi un pas important spre deschiderea propriului business.

  • Startup-ul din San Francisco, Sense.ly, a fost finanțat cu 8 milioane de dolari pentru a aduce infirmierele virtuale în tot mai multe clinici din întreaga lume.
  • Pornim pe drumul antreprenoriatului cu o anumită imagine în minte. Însă, de multe ori, aceasta se poate dovedi a fi greșită.
  • Indienii au lansat peste 100 de sateliți într-o singură misiune.