Înscrierile se pot face aici, pe site-ul evenimentului. Biletul costă 299 de euro și include cazarea la Hotel Royal, toate mesele și băutura, pe parcursul celor trei zile de tabără.

Am pus cap la cap cinci motive (și sigur nu singurele) pentru a veni la tabără. Hai cu noi!

1. Înveți cum să te descurci în mediul antreprenorial din România. Asta e prima lecție pe care trebuie să o știi, indiferent dacă ai deja un startup, dacă vrei să începi o afacere sau abia te-ai întors în România și vrei să înțelegi cum se mișcă lucrurile aici. Antreprenorii și specialiștii pe care-i avem alături de noi au experiență. Ana-Maria Udriște e avocat și are două startup-uri. Ea știe să navigheze birocrația și toate întrebările de legislație pot să-i fie adresate. Tudor Iacob și-a deschis business-ul la 20 de ani și a trecut prin toate hățișurile birocrației. Dorin Boerescu și Antonio Eram lucrează de 20 de ani în afaceri, iar Florin Anghel știe ce te așteaptă dacă vrei să accesezi fonduri europene sau oferite de stat.

2. Înveți că online-ul contează. Și nu e o vorbă în vânt. Chiar dacă nu te pricepi la afaceri online, business-ul tău va ajunge mai devreme sau mai târziu acolo. Chiar și dacă ai o afacere de instalații, tot pe internet te vor căuta oamenii. 10 milioane de români au acces la internet, așa că 10 milioane de oameni pot fi piața ta pe care să acționezi. Dacă vii la Startup Your Life, înveți să te descurci în hățișurile SEO, Google AdWords, Facebook și online marketing.

Rezervă locul la Startup Your Life aici.

3. Afli că succesul nu vine peste noapte. Și știm că poți citi în multe locuri de asta, dar trebuie să-i vezi pe antreprenorii cu experiență la față, când îți povestesc cât au muncit, ca să realizezi asta. Antreprenorii de la Startup Your Life, deși pot fi considerați tineri, au peste 50 de ani de experiență împreună.

4. Intri în comunitatea noastră. Și ne place să credem că start-up.ro poate deveni o familie în care ne ajutăm. Oamenii ne sună des să ne întrebe de un contact, să le spunem unde să găsească ceva anume, să ne întrebe dacă știm un investitor. În timp, vom fi mai mulți. Vom crește și noi, veți crește și voi. Pariul nostru a fost să creștem cu piața. Așa că dacă vii la Startup Your Life, ți-ai asigurat linie directă către noi în permanență.

5. Petreci un final de săptămână la Poiana Brașov. Și nu va fi doar distracție, ci vei învăța și lucruri utile. Credem că nu poți învăța în locuri triste. Așa că vom fi la munte, la aer curat, vei învăța de la cei mai buni, iar seara vom sta pe terasă la povești, vom oferi sfaturi și vineri vom petrece la Startup Your Life Party. Nu am vrea să veniți doar pentru asta, dar avem „free booze“.