Acesta a fost testat în ultimul an cu un număr limitat de firme, iar acum este disponibil tuturor companiilor din București, Cluj-Napoca și Brașov.

Prin intermediul acestui serviciu, companiile vor avea un control mai bun asupra cheltuielilor cu transportul, transparență și rapoarte de activitate detaliate. Aplicația asigură accesul rapid la toți șoferii disponibili în aplicația Clever Taxi, indiferent de dispeceratul la care sunt alocați. Acest lucru presupune utilizarea unei singure aplicații pentru consolidarea costurilor operaționale și a rapoartelor de activitate.

Utilizatorii vor putea plăti direct în aplicație, fără să mai fie nevoie să folosească vouchere fizice cu sume fixe. Clever Corporate facilitează accesul la mii de șoferi de la peste 50 de companii din București, Cluj-Napoca și Brașov. Accesul angajaților în platformă se face prin mail sau număr de telefon, iar limitele de buget pot fi setate zilnic, lunar sau pe călătorie.

Platforma Clever Corporate asigură un sistem de administrare complex, oferind control complet asupra costurilor, dar și detalii despre activitatea fiecărui angajat. Compania poate seta limite de buget și poate opta pentru a primi o singură factură cumulată la final de lună, fapt ce contribuie la eficientizarea operațiunilor contabile. Serviciul generează rapoarte detaliate despre cursele efectuate și costuri.

Serviciul se adresează companiilor care oferă angajaților transport urban decontat prin servicii de taxi. Clever Corporate este util pentru afacerile unde programul de lucru se prelungește dincolo de ora 22:00, antreprenorii care călătoresc cu taxiul și vor să-și deconteze transportul sau companiile ai căror angajați se deplasează în interes de serviciu. Cursele angajaților trebuie să fie făcute doar prin intermediul aplicației Clever Taxi pentru a putea fi decontate de angajator.

Clever Corporate oferă în luna octombrie un discount de până la 33% pentru toate cursele.

Clever Taxi este disponibil în peste 20 de orașe din țară și are peste 600.000 de utilizatori și peste 40 de milioane de curse făcute de la lansare, octombrie 2012. În luna iunie a acestui an, Clever Taxi, a fost achiziționată în proporție de 100% de către myTaxi, companie deținută de Daimler.

Photo by John Cobb on Unsplash