Încă opt utilizatori care reușesc să efectueze 5 curse până la finalul lunii aprilie pot fi fericiții câștigători de iPhone X. Cei care călătoresc de 10 ori cu Clever Taxi până la data-limită pot câștiga una dintre cele 3 excursii în valoare de 2.500 de lei.

Campania este disponibilă pentru orice utilizator care apasă butonul “Participă” în meniul aplicației și care realizează:

  • Cel puțin 5 curse cu taxiul prin platforma Clever Taxi în orașele menționate anterior în perioada campaniei, pentru cele 10 iPhone X disponibile;
  • Cel puțin 7 curse cu taxiul prin platforma Clever Taxi în perioada campaniei pentru a primi garantat 2 coduri promoționale în valoare de 15 lei fiecare. Acestea pot fi folosite la comenzile cu plata în aplicație. Sunt disponibile 10.000 de vouchere pentru 5.000 de utilizatori unici Clever Taxi;
  • Cel puțin 10 curse cu taxiul prin platforma Clever Taxi în perioada campaniei pentru cele 3 excursii disponibile în valoare de 2.500 de euro fiecare, accesibile pe platforma Vola.ro.

Campania este valabilă doar pentru utilizatorii care au versiunea aplicației ce afișează concursul. De asemenea, cursele cu plata în aplicație valorează dublu. Astfel, dacă utilizatorul face o cursă cu plata în aplicație, aceasta va avea valoare a două curse.

Câștigătorii vor fi selectați în mod aleator prin programul random.org, vor fi anunțați prin intermediul aplicației, dar și telefonic. Un câștigător poate câștiga un singur premiu (un iPhone X, 2 vouchere de călătorie sau o excursie). Pentru mai multe informații, consultați regulamentul din aplicația Clever Taxi.