Nu aveam în plan să deschidem o rubrică de articole care să răspundă la întrebările pe care le primim pe email, dar un mesaj venit astăzi ne-a făcut să ne răsgândim. start-up.ro vrea să fie de ajutor comunități, așa că vă lansăm o întrebare la care noi nu am avut răspuns.

Avem adrese de mail pe care primim tot felul de întrebări, sugestii și dileme. Pe hello@start-up.ro, vlad@start-up.ro, oana@start-up.ro și claudiu@start-up.ro ne vin startup-uri despre care am scris, întrebări despre articole mai vechi sau dileme ale oamenilor din zona business-ului. Nu tot timpul știm să le răspundem bine, așa că am zis să ne folosim de voi - so this is Community Help.

Am fost contactați astăzi de Dorin Herlo, profesor la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, PhD în științele educației, care coordonează un proiect european numit „Consumer Classroom“. El a primit întrebarea de la managerii proiectului de la nivel european să dea exemple de sharing economy în România (companii românești, nu firme străine cum ar fi Uber sau AirBnB). Dar pentru a fi mai lămuriți, punem direct mesajul mai jos.

Comentați-ne aici sau pe Facebook și dăm mai departe răspunsurile voastre. Și dacă vi se pare interesant Community Help, mai facem.