“Anul acesta, am făcut primul pas peste granite și am deschis un birou în Chișinău. Echipa de acolo a ajuns, deja, la 70 de angajați. În total, ca prezență, echipa noastra este de aproximativ 250 de specialiști și, în acest moment, ne creștem competențele pentru a furniza soluții eficiente și în alte trei noi arii tehnologice: Big Data și Inteligență Artificială/Machine Learning, Blockchain și Embedded,”, declară Claudiu Câmpean, Co-CEO, We as Web.

În prezent, compania este prezentă în Cluj-Napoca, București, Craiova, Brașov, Iași, Timișoara și Chișinău. We as Web furnizează servicii către companii din România, Germania, Irlanda, Franta, Austria, Marea Britanie și SUA.

We as Web vizează continuarea expansiunii internaționale, cu focus, pe termen scurt și mediu, pe deschiderea de birouri în Germania, Marea Britanie, SUA și zona statelor nordice.

“Ritmul de creștere în 2022, ca angajați, are o medie de 20 de experți pe lună. In iulie am stabilit un record foarte important pentru noi și am adaugat echipei încă 40 de colegi. Ne propunem să depășim 300 de experti, la sfârșitul anului 2022”, declară Claudiu Câmpean, Co-CEO, We as Web

La finele primului semestru, We as Web înregistra afaceri de 3,3 milioane de Euro și un profit net de 660.000 de Euro. Compania a încheiat încheiat 2021, practic primul an de concentrare și pe zona de servicii de outsourcing, cu afaceri de peste 1,6 milioane de lei. România a contribuit cu 20% la nivel de venituri, grosul afacerilor provenind de la clienții străini.

We as Web a fost fondată în urmă cu cinci ani, ca o companie de produs, iar din 2021, activitatea s-a concentrat pe furnizarea de servicii de outsourcing in dezvoltarea de software, ce includ team și staff augmentation.