Companiile care folosesc Termene.ro pot accesa acum un împrumut direct în cadrul platformei, într-un proces digital, fără vizite la bancă, birocrație inutilă sau garanții. Procesul de aplicare online pentru un împrumut durează doar 5 minute, iar documentația necesară este redusă și la îndemâna oricărui proprietar de afaceri.

Răspunsul la cererea de credit este transmis clienților în maximum 24 de ore. Prin acest parteneriat, TBI Bank și Termene.ro oferă finanțare de până la 15.000 euro (echivalent în lei), pe o perioadă de 12 luni, firmelor mici care caută o soluție de finanțare rapidă și convenabilă pentru a-și dezvolta afacerea sau pur și simplu pentru a acoperi anumite nevoi punctuale de flux de numerar.

„Mai ales în contextul economic volatil din prezent, companiile se străduiesc să atenueze impactul asupra afacerilor din timpul epidemiei de coronavirus. La TBI, ne-am luat angajamentul de a ne ajuta clienții, proprietari de afaceri mici și mijlocii, să-și mențină activitatea și să traverseze mai usor aceste momente dificile, ceea ce înseamnă inclusiv să facilităm accesul rapid la resursele financiare atât de necesare”, a declarat Florentina Mircea, Director Executiv în cadrul TBI Bank.

Pentru Termene.ro, parteneriatul cu TBI Bank este încă un pas spre un „one-stop shop” pentru companiile din România. Pe lângă gama largă de produse și servicii existente, care vizează o administrare eficientă, sigură și sustenabilă pe termen lung a business-ului, clienții Termene.ro pot accesa și împrumuturi digitale pentru a-și finanța planurile de afaceri.

”Accesul la finanțare este una dintre preocupările majore ale companiilor care au nevoie de sprijin să continue să crească în noul context. Mediul digital și accesul la date ne oferă posibilitatea de a fi aproape de manageri și antreprenori în timp real, pentru soluții de creștere a business-ului. După o serie de parteneriate cu companii mari, ne bucurăm să anunțăm acest nou proiect cu o bancă inovatoare, prin care putem ajuta datorită experienței noastre în business intelligence”, spune Adrian Dragomir, co-fondator al Termene.ro.