Competitors App, lansat anul trecut inițal sub denumirea Competitive Business, oferă o platformă prin care afacerile pot monitoriza activitățile concurenți, de la schimbările pe care le fac pe site, email-uri, postări de pe social media sau pe anumite cuvinte cheie specifice.

Programul de accelerare ThinkAccelerate se derulează pe o perioadă de 3 luni și este destinat startup-urilor early-stage. Echipele acceptate în program trebuie să aibă cel puțin un prototip al produsului la care lucrează, urmând ca la finalul acestuia să primească finanțare și un pachet de beneficii în valoare de 300.000 de dolari de la partenerii programului. Adică firme precum Microsoft, IBM, Google, Amazon Web Services sau Trello.

Numele lui Răzvan Gîrmacea este legat de mai multe proiecte antreprenoriale. În vara trecută, Răzvan vindea Monitor Backlings, un business lansat în 2014, către compania Enux din Hong Kong, și anunța faptul că începuse deja lucrul la Competitors App (denumit la acel moment Competitive Business, proiectul a trecut printr-un rebranding în primăvara acestui an).

"Am început discuțiile acum trei luni, au fost mai mulți cumpărători interesați. M-am plictisit de Monitor Backlinks, era tot procesul automatizat, de un an nu mai aveam ce face cu el. Voiam ceva nou. Mergea bine, creștea, era profitabil, fără să necesite muncă. Ca orice în IT, ar fi picat dacă îl abandonam, așa că l-am vândut", ne-a spus Răzvan Gîrmacea la acel moment.

ThinkAccelerate by Oana Cosman on Scribd