Ca rezultat al acestui parteneriat, clienții IMM ai Raiffeisen Bank vor beneficia de acces gratuit timp de 6 luni de zile la serviciile Confidas și vor putea obține informații utile despre noii lor parteneri de afaceri sau despre companiile cu care deja au relații comerciale.

”Sărbătorim un an de la semnarea parteneriatului Raiffeisen Bank – Confidas, prin care am oferit clienților posibilitatea testării acestei platforme, ce oferă informații importante pentru administrarea riscului de credit comercial, printr-o abordare dinamică și interactivă de semnalare a comportamentului partenerilor de afaceri. După această perioadă de testare inițială și feedback oferit de primii utilizatori, dorim să oferim în continuare oportunitatea folosirii acestei soluții de către clienții noștri. Astfel, împreună cu acest startup inovator oferim 6 luni de acces și utilizare gratuită a platformei și punem la dispoziția clienților încă un instrument direct legat de activitatea lor comercială, extrem de util în această perioadă de relansare economică”, a declarat Raluca Nicolescu, Director executiv Aria IMM în cadrul Raiffeisen Bank.

”Observăm o creștere semnificativă a numărului IMM-urilor care înțeleg importanța verificării partenerilor de afaceri, semn că acestea devin mai prudente. Prin intermediul acestui parteneriat, clienții băncii vor putea face afaceri cu încredere și își vor putea accelera creșterea, platforma ajutându-i inclusiv să găsească clienți noi”, a declarat Eduard Burghelia, cofondator al platformei Confidas.